OnePlus 2 testat din nou în AnTuTu, de această dată cu rezultate de top: peste 63.000 de puncte!

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.556 ori
<b>OnePlus 2 testat din nou în AnTuTu, de această dată cu rezultate de top: peste 63.000 de puncte!</b>Scriam ieri legat de faptul că OnePlus 2 ar fi fost testat &icirc;n benchmarkul AnTuTu, cu un rezultat modest apărut pe web, foarte aproape chiar de cel al lui OnePlus One. Ei bine, azi apare un nou rezultat al aceluiaşi test, parcă realizat pentru a...

Scriam ieri legat de faptul că OnePlus 2 ar fi fost testat în benchmarkul AnTuTu, cu un rezultat modest apărut pe web, foarte aproape chiar de cel al lui OnePlus One. Ei bine, azi apare un nou rezultat al aceluiaşi test, parcă realizat pentru a îl anula pe cel de ieri şi scorul e considerabil mai mare.

Nu ştim ce s-a întâmplat, dacă ieri vedeam doar un prototip testat şi azi varianta finală, dar cert este că noul scor de 63.718 sună mai bine decât cel de 51.000 de puncte. Terminalul apare aici sub numele de cod One A2001 şi îşi pune la treabă serios procesorul Snapdragon 810, deoarece din câte ştim LG G Flex 2 şi HTC One M9, ambele modele cu CPU S810 nu obţin scoruri atât de mari.

OnePlus 2 testat din nou în AnTuTu, de această dată cu rezultate de top: peste 63.000 de puncte!

E drept că OnePlus 2 vine cu Snapdragon 810 v2.1, cu ceva îmbunătăţiri, procesor aflat şi pe Xiaomi Mi Note Pro, care atinge 63.424 puncte în AnTuTu, deci puţin sub noul flagship OnePlus. Şi cu toate aceste rezultate impresionante, totuşi scorul nu se compară cu cel de 69856 puncte atins la testele Mobilissimo.ro cu Galaxy S6 Edge de exemplu.

Şi nici nu am început să ne gândim încă la Snapdragon 820, care sparge bariera de 80k puncte

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×