OnePlus 2 va aduce la pachet o baterie de 3.300 mAh; iată și alte detalii despre device

1.768 ori
<b>OnePlus 2 va aduce la pachet o baterie de 3.300 mAh; iată și alte detalii despre device</b>&Icirc;ntr-o sesiune Q&A desfășurată de către echipa OnePlus pe platforma Reddit &icirc;n cursul zilei de ieri, utilizatorii din &icirc;ntreaga lume au avut șansa să afle c&acirc;teva noi detalii despre modelul OnePlus 2, telefon ce va debuta pe...

Într-o sesiune Q&A desfășurată de către echipa OnePlus pe platforma Reddit în cursul zilei de ieri, utilizatorii din întreaga lume au avut șansa să afle câteva noi detalii despre modelul OnePlus 2, telefon ce va debuta pe data de 27 iulie. Unul dintre primele lucruri pe care le aflăm, este acela că device-ul va aduce o baterie de 3.300 mAh.

Deși creșterea de la 3.100 mAh la 3.300 mAh nu este atât de uriașă, orice adaos adus este binevenit. Printre alte lucruri dezvăluite de către chinezi se numără și faptul că OnePlus 2 va fi mai compact decât actualul model, iar pentru a ne demonstra asta, au oferit chiar și o imagine cu un model OP2 aflat sub telefonul OnePlus One.

Fără a fi date informații tehnice, OnePlus ne-a dezvăluit că senzorul foto de pe noul telefon va fi unul dintre punctele forte ale acestuia, fiind capabil să se bată de la egal la egal cu celelalte flagship-uri.

Iată și alte lucruri dezvăluite ieri:

  • cablul USB - Type C va fi mai lung față de cel aflat în pachetul lui OnePlus One

  • încărcarea wireless nu ar putea sosi pe acest model

  • telefonul nu va avea un scanner pentru puls

  • design-ul va fi un punct cheie pentru OnePlus 2

  • modelul OnePlus One va fi vândut în continuare chiar și după lansarea succesorului său

  • OnePlus 2 va beneficia de capace spate înlăturabile și de modele de schimb

  • telefonul va sosi în variante dezvoltate pentru rețelele din SUA, respectiv Europa

Nu în ultimul rând, echipa OnePlus afirmă că procesul de invitații va fi aplicat și în cazul acestui model, fiind favorizate pentru început, aceia care și-au comandat un OnePlus One printre primii anul trecut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×