OnePlus 2 va fi disponibil și prin intermediul operatorilor; vânzările vor fi realizate tot pe bază de invitații

2.087 ori
<b>OnePlus 2 va fi disponibil și prin intermediul operatorilor; vânzările vor fi realizate tot pe bază de invitații</b>Un telefon cu șanse destul de mari la titlu de telefonul anului este și OnePlus 2, device ce se remarcă printr-un pachet hardware de top și printr-un preț cu mult mai accesibil față de cel practicat de către rivalii săi. La fel ca și anul...

Un telefon cu șanse destul de mari la titlu de telefonul anului este și OnePlus 2, device ce se remarcă printr-un pachet hardware de top și printr-un preț cu mult mai accesibil față de cel practicat de către rivalii săi. La fel ca și anul trecut, avem nevoie de o invitație pentru achiziția acestui terminal, un lucru cam greu de realizat.

Deși OnePlus a deschis o platformă unde ne putem înscrie la această loterie a invitațiilor, procesul este unul destul de anevoios. Totuși, se pare că producătorul chinez are în plan și alte metode de vânzare a noului flagship, și anume comercializarea sa prin intermediul operatorilor mobili.

Detalii cu privire la acest subiect aflăm din partea operatorului Maxis din Malaezia, companie ce în ultimele zile a tot postat teasere pe Facebook cu privire la debutul lui OnePlus 2 în portofoliul de produse. Aparent, vânzările vor fi realizate pentru început tot prin intermediul unor invitații distribuite de către operator.

Ulterior, ne-am putea aștepta ca telefonul să fie vândut ca toate celelalte device-uri din stoc, fără a fi nevoie de o invitație în prealabil.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×