Prețul lui HTC One M9 intră din nou la apă; telefonul costă 2.398 lei prin intermediul MarketOnline

1.516 ori
<b>Prețul lui HTC One M9 intră din nou la apă; telefonul costă 2.398 lei prin intermediul MarketOnline</b>Dacă &icirc;n trecut, trebuia să așteptăm p&acirc;nă la 1 an ca prețul unui flagship să scadă cu aproximativ 1000 lei, iată că &icirc;n 2015 avem parte de o depreciere mult mai rapidă a unui asemenea telefon. Este vorba despre HTC One M9,...

Dacă în trecut, trebuia să așteptăm până la 1 an ca prețul unui flagship să scadă cu aproximativ 1000 lei, iată că în 2015 avem parte de o depreciere mult mai rapidă a unui asemenea telefon. Este vorba despre HTC One M9, smartphone cu carcasă uni-body ce costă acum 2.398 lei prin intermediul MarketOnline.

După cum bine știți, la începutul lunii aprilie, acest device era vândut de către retaileri pentru suma de 3.349 lei, sumă ce încet încet a luat-o la vale pe seama numeroaselor probleme avute de acesta. În ciuda procesorului nu atât de performant pentru 2015, HTC One M9 sosește cu specificații de top.

Avem 3 GB memorie RAM, difuzoare stereo BoomSound cu tehnologie Dolby Audio, o cameră foto principală de 20 megapixeli, un senzor frontal de 4 megapixeli cu rezultate de top în condiții low-light, dar și o carcasă metalică uni-body.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×