Un presupus Samsung Galaxy S7 îşi face apariţia în AnTuTu, cu un scor uriaş, de aproape 100.000 de puncte

2.543 ori
<b>Un presupus Samsung Galaxy S7 îşi face apariţia în AnTuTu, cu un scor uriaş, de aproape 100.000 de puncte</b>Un terminal Samsung şi-a făcut apariţia &icirc;n lista de rezultate ale benchmarkului AnTuTu, cu un scor uriaş, de aproape 100.000 de puncte. Speculaţiile afirmă că acest terminal este chiar Samsung Galaxy S7, flagship despre care am scris şi mai...

Un terminal Samsung şi-a făcut apariţia în lista de rezultate ale benchmarkului AnTuTu, cu un scor uriaş, de aproape 100.000 de puncte. Speculaţiile afirmă că acest terminal este chiar Samsung Galaxy S7, flagship despre care am scris şi mai devreme.

Se pare că handsetul ar urma să sosească mai devreme decât ne aşteptam, fiind gata în decembrie. Evident, privim totul cu precauţie, mai ales că suntem în pragul debutului lui Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge Plus, deci mai avem de aşteptat până la viitorul flagship. Noi ne declaram surprinşi şi de acel scor uriaş de 80.000 de puncte realizat de un Snapdragon 820 pe un device Nexus 2015, deci vă daţi seama ce surpriză e un scor de 95.972 puncte.

Nu e vorba aici despre Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge Plus, care teoretic obţin în acest benchmark în jur de 70.000 de puncte. Zvonurile vorbesc şi despre un chipset Snapdragon 820 pe Galaxy S7, deşi la cât de bine s-a comportat Exynos în acest an, ar fi păcat să nu vedem un chipset de acel gen pe viitorul flagship. Cu două scăpări legate de S7 în două zile, declarăm deschis sezonul zvonurilor despre acest terminal, care va culmina probabil cu o randare la final de an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×