EdgeGate? Samsung Galaxy S6 Edge se îndoaie la fel de uşor ca iPhone 6 Plus, dar se crapă mai rău (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.881 ori
<b>EdgeGate? Samsung Galaxy S6 Edge se îndoaie la fel de uşor ca iPhone 6 Plus, dar se crapă mai rău (Video)</b>După ce l-am văzut pe Samsung Galaxy S6 Edge fiind supus unui test de rezistenţă la scăpare pe jos şi la scufundare in apă, azi vedem c&acirc;t de rezistent e handsetul la &icirc;ndoire. Cei de la SquareTrade au plasat handsetul &icirc;ntr-o...

După ce l-am văzut pe Samsung Galaxy S6 Edge fiind supus unui test de rezistenţă la scăpare pe jos şi la scufundare in apă, azi vedem cât de rezistent e handsetul la îndoire. Cei de la SquareTrade au plasat handsetul într-o menghină şi au comparat rezultatele obţinute cu cele ale lui iPhone 6 Plus. Veştile nu sunt prea bune pentru fanii Samsung.

Aflaţi că iPhone 6 Plus, cel care a generat scandalul BendGate are nevoie de 49.89 kg de forţă pentru a se îndoi şi de 81.19 kg forţa pentru a nu mai fi funcţional. Între timp Samsung Galaxy S6 Edge începe să se îndoaie la 49.89 kg forţa, ca şi iPhone 6 Plus, dar în acelaşi timp sticla marginii sale curbate începe să se crape. Handsetul rămâne funcţional până la aplicarea unei presiuni de 67.58 kg, atunci cand inceteaza sa opereze, deci o forta mai mică decât la iPhone 6 Plus e necesara.

Dacă la terminalul Apple ne trezeam cu un telefon îndoit, la S6 Edge ne-am putea trezi cu cioburi în buzunar. HTC One M9 în schimb se îndoaie la o forţă de 54.43 kg, acesta fiind şi momentul în care devine nefuncţional, deoarece butonul On/Off nu mai poate fi utilizat. Personal, am folosit un Galaxy S6 Edge câteva zile şi nu mi-a dat impresia de fragilitate.

De aici şi până la 50 de kilograme de forţă aplicate e cale lungă, dar conceptul de a pune un telefon din sticlă în buzunarul de la spate era din start riscant, nu credeţi?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×