EdgeGate? Samsung Galaxy S6 Edge se îndoaie la fel de uşor ca iPhone 6 Plus, dar se crapă mai rău (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.896 ori
<b>EdgeGate? Samsung Galaxy S6 Edge se îndoaie la fel de uşor ca iPhone 6 Plus, dar se crapă mai rău (Video)</b>După ce l-am văzut pe Samsung Galaxy S6 Edge fiind supus unui test de rezistenţă la scăpare pe jos şi la scufundare in apă, azi vedem c&acirc;t de rezistent e handsetul la &icirc;ndoire. Cei de la SquareTrade au plasat handsetul &icirc;ntr-o...

După ce l-am văzut pe Samsung Galaxy S6 Edge fiind supus unui test de rezistenţă la scăpare pe jos şi la scufundare in apă, azi vedem cât de rezistent e handsetul la îndoire. Cei de la SquareTrade au plasat handsetul într-o menghină şi au comparat rezultatele obţinute cu cele ale lui iPhone 6 Plus. Veştile nu sunt prea bune pentru fanii Samsung.

Aflaţi că iPhone 6 Plus, cel care a generat scandalul BendGate are nevoie de 49.89 kg de forţă pentru a se îndoi şi de 81.19 kg forţa pentru a nu mai fi funcţional. Între timp Samsung Galaxy S6 Edge începe să se îndoaie la 49.89 kg forţa, ca şi iPhone 6 Plus, dar în acelaşi timp sticla marginii sale curbate începe să se crape. Handsetul rămâne funcţional până la aplicarea unei presiuni de 67.58 kg, atunci cand inceteaza sa opereze, deci o forta mai mică decât la iPhone 6 Plus e necesara.

Dacă la terminalul Apple ne trezeam cu un telefon îndoit, la S6 Edge ne-am putea trezi cu cioburi în buzunar. HTC One M9 în schimb se îndoaie la o forţă de 54.43 kg, acesta fiind şi momentul în care devine nefuncţional, deoarece butonul On/Off nu mai poate fi utilizat. Personal, am folosit un Galaxy S6 Edge câteva zile şi nu mi-a dat impresia de fragilitate.

De aici şi până la 50 de kilograme de forţă aplicate e cale lungă, dar conceptul de a pune un telefon din sticlă în buzunarul de la spate era din start riscant, nu credeţi?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×