OnePlus 5 ar putea primi o nouă nuanţă de culoare, Mint Gold de această dată

729 ori
<b>OnePlus 5 ar putea primi o nouă nuanţă de culoare, Mint Gold de această dată</b>Flagship-ul cu 8 GB RAM, adică OnePlus 5 se pregătește pentru primirea unor haine noi - fiind menționată astăzi nuanța Mint Gold într-un teaser oficial. Culoarea s-ar putea dovedi a fi foarte atrăgătoare, mai ales în acest an în care până și terminale

Aflam la începutul acestei luni ca OnePlus 5 a primit suport pentru stabilizare electronică la filmarea 4K, dar şi faptul că ni se pregătește o nouă nuanţă de culoare. Speculaţiile vorbeau despre o nuanţă aurie, dar azi aflăm că e vorba despre o nuanţă ceva mai inedită, "Mint Gold".

OnePlus 5

Flagship-ul e deja disponibil pe negru şi gri şi primise un teaser legat de noua culoare cu motto-ul "Who is Coming?". Între timp firma chineză a postat pe contul său de Weibo încă un teaser pentru noua nuanţă a lui OnePlus 5. Indiciile par să se refere la frunzele aurii ale toamnei, dar apare şi o frunză verde de mentă. O teorie afirmă că OnePlus 5 ar putea primi o nuanţă "auriu tomnatic", dar şi una "Mint Gold" (verde mentă).

Asta înseamnă că e vorba despre un auriu verzui şi am mai văzut telefoane cu nuanţa "mentă" şi la Nextbit Robin sau terminalele Sony Xperia. OnePlus 5 a debutat în luna iunie, cu o cameră duală în spate şi cu până la 8 GB RAM. Terminalul porneşte de la 499 euro în versiunea cu 6 GB RAM şi 64 GB stocare şi ajunge la 559 de euro în cea cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×