OnePlus 5 primeşte suport pentru stabilizare electronică la filmarea 4K şi o nouă varianta de culoare

1.295 ori
<b>OnePlus 5 primeşte suport pentru stabilizare electronică la filmarea 4K şi o nouă varianta de culoare</b>Chinezii de la OnePlus au început de astăzi distribuirea unui update software ce are ca scop activarea suportului pentru stabilizarea electronică la filmarea 4K Ultra HD. Vestea este cu siguranță una bună pentru posesorii acestui flagship

Au început să se mişte lucrurile în zona lui OnePlus 5, telefonul primind o actualizare software importantă şi o nouă culoare la acest început de lună. Se pare că au dispărut problemele care au chinuit terminalul în prima fază şi acum ne concentrăm pe update-uri.

OnePlus 5

Astfel, aflăm că flagship-ul primeşte suport pentru stabilizare electronică a imaginii la filmarea 4K, odată cu sosirea lui OxygenOS 4.5.7. Reţineţi că multe telefoane, chiar şi cele moderne se limitează să ofere stabilizare electronică doar pentru filmări maxim Full HD la 30 FPS. Odată cu noul software vin şi îmbunătăţiri la nivel de conectivitate WiFi, funcţionarea bateriei în standby şi apare şi un nou font şi un security patch proaspăt.

Actualizarea a sosit via OTA şi găsiţi aici changelog-ul complet. Aflăm între timp şi că ni se pregăteşte o nouă nuanţă de culoare pentru OnePlus 5, judecând după teaserul din imaginea de mai sus, publicat de companie pe Weibo. Vedem variantele actuale de culoare, negru şi gri, plus un template al telefonului, fără culoare aplicată. Apare scrisă şi o întrebare, "Who is coming?".

E foarte posibil să vedem o nuanţă aurie, mai ales că telefonul fusese listat la TENAA cu o astfel de nuanţă, care nu a mai apărut. Nu ar strica nici o versiune roşie, care e la modă acum sau una verde.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×