În ciuda faptului ca LG a confirmat ecranul curbat pentru V30, azi vedem o scăpare de prototip LG V30 cu ecran plat

797 ori
<b>În ciuda faptului ca LG a confirmat ecranul curbat pentru V30, azi vedem o scăpare de prototip LG V30 cu ecran plat</b>Se adună calupul de leak-uri la început de săptămână și avem și ceva asociat lui LG V30. Este cazul unui prototip cu display plat al acestui terminal ce ni se prezintă într-o fotografie. Inedit este faptul că vedem această variantă la scurt timp de la

Cu toate că în urmă cu doar o săptămână chiar cei de la LG au confirmat la nivel oficial faptul că phablet-ul LG V30 va opta pentru un display P-OLED cu margini curbate, fiind dezvăluită și o imagine cu o parte din ecranul cu pricina, iată că astăzi vedem un prototip al acestui device cu ecran plat în schimb. Cel mai probabil este vorba despre o versiune inițială pe care sud-coreenii au luat-o în calcul și la care au renunțat pe parcurs.

Din păcate calitatea imaginii nu ne permite să observăm prea multe detalii ale telefonului, poate doar panoul frontal cu muchii înguste în jurul ecranului. Se aborda un design cu muchii ceva mai pătrățoase și la prima vedere parcă raportul ecranului rămânea cel standard, adică 16:9.

Ne bucurăm că LG va opta într-un final pe un display 2.5D cu margini curbate și pentru pachetul hardware ce include procesorul Snapdragon 835 la bord. LG V30 va fi astfel flagship-ul companiei asiatice pe final de an și un preț bun l-ar putea transforma într-un hit de sărbători.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×