OnePlus 5 ar putea costa 550 euro pe plan european; debutul comercial este programat pentru 22 iunie!

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 2.362 ori
<b>OnePlus 5 ar putea costa 550 euro pe plan european; debutul comercial este programat pentru 22 iunie!</b>După ce am aflat data de lansare a lui OnePlus 5 și chiar privit asupra unui teaser oficial dezvăluit chiar de către CEO-ul Pete Lau, este vremea să descoperim și detalii despre prețul pe care acest terminal îl va purta. Primele informații vin din

O veste nu prea bună sosește astăzi pentru fanii brandului asiatic OnePlus, veste ce are de-a face cu prețul pe care flagship-ul OnePlus 5 îl va purta. Ei bine, primele informații ajunse online indică faptul că telefonul va purta un preț de 550 euro pe plan european, fiind vorba astfel de o majorare a prețului cu 110 euro în raport cu suma de comercializare asociată smartphone-ului OnePlus 3T de anul trecut.

Concurs OnePlus 5

Informația este dezvăluită ca urmare a unui concurs desfășurat în Finlanda ce are drept premiu un smartphone OnePlus 5 și două abonamente VIP pentru un festival de muzică. Concursul a fost postat pe Facebook și după cum se procedează în asemenea cazuri, organizatorii trebuie să precizeze și valoarea premiilor puse în joc - fiind menționată aici valoarea totală de 948 euro.

În vreme ce abonamentele VIP costă 400 euro, valoarea rămasă din suma mai sus menționată este asociată din start telefonului OnePlus 5 - adică 550 euro. Nu este clar totuși dacă prețul este destinat variantei cu 6 GB RAM, sau modelului superior cu 8 GB memorie RAM. 

Pret OnePlus 5

Avem și o a doua sursă din India care indică un preț de 515 dolari pentru varianta ce ne aduce 6 GB memorie RAM și 64 GB de stocare flash, respectiv 590 dolari pentru versiunea cu 8 GB RAM și 128 GB de stocare. Lansarea comercială în India ar fi programată pe 22 iunie și poate tot atunci vedem telefonul disponibil și pe plan european. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×