OnePlus 5 ar putea costa 550 euro pe plan european; debutul comercial este programat pentru 22 iunie!

2.404 ori
<b>OnePlus 5 ar putea costa 550 euro pe plan european; debutul comercial este programat pentru 22 iunie!</b>După ce am aflat data de lansare a lui OnePlus 5 și chiar privit asupra unui teaser oficial dezvăluit chiar de către CEO-ul Pete Lau, este vremea să descoperim și detalii despre prețul pe care acest terminal îl va purta. Primele informații vin din

O veste nu prea bună sosește astăzi pentru fanii brandului asiatic OnePlus, veste ce are de-a face cu prețul pe care flagship-ul OnePlus 5 îl va purta. Ei bine, primele informații ajunse online indică faptul că telefonul va purta un preț de 550 euro pe plan european, fiind vorba astfel de o majorare a prețului cu 110 euro în raport cu suma de comercializare asociată smartphone-ului OnePlus 3T de anul trecut.

Concurs OnePlus 5

Informația este dezvăluită ca urmare a unui concurs desfășurat în Finlanda ce are drept premiu un smartphone OnePlus 5 și două abonamente VIP pentru un festival de muzică. Concursul a fost postat pe Facebook și după cum se procedează în asemenea cazuri, organizatorii trebuie să precizeze și valoarea premiilor puse în joc - fiind menționată aici valoarea totală de 948 euro.

În vreme ce abonamentele VIP costă 400 euro, valoarea rămasă din suma mai sus menționată este asociată din start telefonului OnePlus 5 - adică 550 euro. Nu este clar totuși dacă prețul este destinat variantei cu 6 GB RAM, sau modelului superior cu 8 GB memorie RAM. 

Pret OnePlus 5

Avem și o a doua sursă din India care indică un preț de 515 dolari pentru varianta ce ne aduce 6 GB memorie RAM și 64 GB de stocare flash, respectiv 590 dolari pentru versiunea cu 8 GB RAM și 128 GB de stocare. Lansarea comercială în India ar fi programată pe 22 iunie și poate tot atunci vedem telefonul disponibil și pe plan european. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×