OnePlus 5 şi OnePlus 5T vor primi actualizarea la Android Q

1.912 ori
<b>OnePlus 5 şi OnePlus 5T vor primi actualizarea la Android Q</b>OnePlus a confirmat că telefoanele OnePlus 5 şi OnePlus 5T vor face trecerea la Android Q în lunile ce vin. Anunţul a venit pe forumurile oficiale ale companiei, dar nu avem o dată clară de debut.

OnePlus a confirmat că telefoanele OnePlus 5 şi OnePlus 5T vor face trecerea la Android Q în lunile ce vin. Anunţul a venit pe forumurile oficiale ale companiei, dar nu avem o dată clară de debut.

În trecut OnePlus se mai lăudase că aduce Android Pie pe OnePlus 3 şi 3T până la final de 2018, dar nu a reuşit să livreze ce a promis. Telefoanele au primit softul de abia în ultima lună, după ceva amânări şi aşteptare. Trebuie spus că OnePlus 5 şi 5T au debutat în 2017, deci încă sunt acoperite de cei 2 ani promişi de actualizări Android şi cei 3 ani de actualizări de securitate.

OnePlus 7, 7 Pro, 6 şi 6T au primit deja Android Q Developer Preview, deci lucrurile se mişca bine pe parte de software pentru companie. Aş sublinia că acei utilizatori care trec de la Androidul stabil la cel Developer Edition vor avea şters conţinutul de pe telefon, deci grijă mare. OnePlus 5 şi 5T au trecut la Android Pie la finalul anului trecut, primind toate noutăţile aferente şi cel mai nou Oxygen OS. Mai surprinzător e faptul că OnePlus a lansat totuşi Android Pie pe OnePlus 3 şi 3T, telefoane din 2016.

Ele au primit şi Gaming Mode 3.0, Google Duo în zona de telefonie, Google Lens în cameră şi un mod Do Not Disturb nou. Estimez că OnePlus 5 si 5T vor vedea Android Q până la final de an, dacă totul merge bine, cu tot cu Dark Mode, noile permisiuni şi funcţii de securitate şi subtitrările pentru video.

Am aflat şi că OnePlus 5, 5T, 6 şi 6T vor avea parte de noutăţi precum Fnatic Mode, Zen Mode, Screen Recorder şi RAM Boost.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×