OnePlus 6 şi 6T au actualizarea la Android 10 amânată până în noiembrie

1.951 ori
<b>OnePlus 6 şi 6T au actualizarea la Android 10 amânată până în noiembrie</b>OnePlus 7T a fost anunţat că primul telefon cu Android 10 preinstalat, iar recent OnePlus 7 Pro şi OnePlus 7 au primit şi ele actualizarea la acest OS. Auzisem că şi OnePlus 6 şi 6T vor avea parte de cel mai nou software, dar se pare că el a fost amânat.

OnePlus 7T a fost anunţat că primul telefon cu Android 10 preinstalat, iar recent OnePlus 7 Pro şi OnePlus 7au primit şi ele actualizarea la acest OS. Auzisem că şi OnePlus 6 şi 6T vor avea parte de cel mai nou software, dar se pare că el a fost amânat.

La început de septembrie, posesorii acelor telefoane au primit un build de test, un Open Beta 25 care pregătea telefoanele pentru Android 10 şi viitorul Oxygen OS. Se pare că din cauza unor proceduri interne de test eşuate, varianta finală de software a trebuit totuşi amânată până în noiembrie. Ar fi nişte bug-uri importante de rezolvat, după cum confirma oficiali ai companiei pentru forumul OnePlus.

Se pare că şi posesorii de modele OP 7 au găsit bug-uri în varianta lor de soft, precum o problemă cu reglajul automat de luminozitate pentru ecran. În cazul lor update-ul a ocupat 2 GB şi a adus noutăţi ca schimbări de interfaţă, noi permisiuni pentru localizare, personalizare Quick Settings, gesturi full screen noi şi un Game Space pentru jocuri.

Teoretic OnePlus 6 şi 6T ar fi trebuit să primească această actualizare la final de septembrie, dar iată că încă aşteptăm. Următorul pas ar fi open beta 26 şi respectiv 18 pentru OnePlus 6 şi 6T, iar în funcţie de bug-uri posibil să mai vedem amânări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×