OnePlus 7, 7 Pro ar putea primi Android 10 pe 3 septembrie, alături de modelele Pixel

1.902 ori
<b>OnePlus 7, 7 Pro ar putea primi Android 10 pe 3 septembrie, alături de modelele Pixel</b>Cu câteva zile în urmă vă informam că s-a aflat data la care posesorii de telefoane Google Pixel vor începe să primească Android 10. E vorba despre 3 septembrie, iar azi avem încă o veste bună, de această dată pentru posesorii de telefoane OnePlus. Sunt ş

Cu câteva zile în urmă vă informam că s-a aflat data la care posesorii de telefoane Google Pixel vor începe să primească Android 10. E vorba despre 3 septembrie, iar azi avem încă o veste bună, de această dată pentru posesorii de telefoane OnePlus. Sunt şanse mari ca modelele OnePlus 7 şi 7 Pro să primească noul Android la aceeaşi dată.

Dacă se concretizează acest zvon, atunci ar fi pentru prima oară când telefoane non Pixel primesc în primul val noul Android. Într-un fel ar ştirbi din selling point-urile telefoanelor Pixel, dacă e să fim cârcotaşi. Ar urca şi OnePlus la un nou nivel, deşi culmea ei folosesc un Android modificat şi nu pe cel stock. Tot ce avem pentru a susţine această afirmaţie e o captură de ecran partajata pe Reddit de către utilizatorul Staafneck (Nick).

OnePlus 7, 7 Pro ar putea primi Android 10 pe 3 septembrie, alături de modelele Pixel

El a purtat o discuţie cu un reprezentant din secţiunea Suport a celor de la OnePlus. Acel agent a confirmat că OnePlus va aduce android 10 pe 3 septembrie pe OnePlus 7 şi 7 Pro. Privim cu precauţie tot, mai ales că sursa acestei ştiri a luat legătura cu OnePlus India, care a refuzat să comenteze pe seama zvonului. Vă reamintesc şi că OnePlus 7T şi 7T Pro sunt aşteptate pe 26 septembrie.

Cât despre noul Android, el a trecut prin rebranding, schimbare de logo, font şi culori cu o săptămână în urmă. Android 10 aduce un nou Dark Mode, noi modalităţi de navigare prin swipe, permisiuni extra legate de localizare şi multe alte noutăţi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×