OnePlus 5T apare în prima imagine, cu un ecran de 6 inch cu aspect 18:9

3.782 ori
<b>OnePlus 5T apare în prima imagine, cu un ecran de 6 inch cu aspect 18:9</b>Avem în sfârşit şi motivul pentru că OnePlus 5 a dispărut brusc din toate stocurile magazinelor online: ni se pregăteşte un OnePlus 5T. Gurile rele vorbeau chiar de o lansare prematură de OnePlus 6, dar nu e cazul. Azi vedem prima randare a lui OnePlus 5T

Avem în sfârşit şi motivul pentru că OnePlus 5 a dispărut brusc din toate stocurile magazinelor online: ni se pregăteşte un OnePlus 5T. Gurile rele vorbeau chiar de o lansare prematură de OnePlus 6, dar nu e cazul. Azi vedem prima randare a lui OnePlus 5T, pe care o privim cu precauţie.

Ar putea foarte bine să fie un telefon concept al unui designer care doreşte ca OnePlus să schimbe în sfârşit abordarea generică de design. OnePlus 5T ar urma să debuteze în noiembrie, cu un ecran de 6 inch cu aspect 18:9 şi rezoluţie de 2160 x 1080 pixeli. Multe companii, printre care şi Vivo, Bluboo sau LG au trecut la ecrane 18:9 în acest an. Rămâne de văzut în ce măsură se va aduce la zi hardware-ul deja destul de puternic al lui OnePlus 5.

OnePlus 5T apare în prima imagine, cu un ecran de 6 inch cu aspect 18:9

Dacă startup-ul chinez vrea să ia piuitul publicului, ar putea inaugura chipset-ul Snapdragon 836, deşi cred că cer prea mult. De 8 GB RAM nu cred că se va trece, iar stocarea ar trebui să fie de 64 şi 128 GB, eventual şi cu o versiune de 256 GB. A se remarca muchiile curbate şi subţiri ale ecranului de pe OnePlus 5T, dar şi colţurile curbate. Mai bizar e că randarea e leită cu scăpările lui Oppo F5, poate chiar prea similară, deci strâmbam puţin din nas aici.

Aşteptăm să vedem în ce măsură camera lui OnePlus 5 primeşte un upgrade, pentru că sincer vorbind cam are nevoie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×