OnePlus 5T se dezvăluie sub forma unei fotografii cu spatele său

1.993 ori
<b>OnePlus 5T se dezvăluie sub forma unei fotografii cu spatele său</b>După câteva teasere mai mult sau mai puţin reuşite pentru OnePlus 5T, iată că azi vedem şi o imagine cu spatele său, care ar proveni fix de la compania producătoare. Judecând după ultimele scăpări, terminalul ar urma să debuteze pe 16 noiembrie.

După câteva teasere mai mult sau mai puţin reuşite pentru OnePlus 5T, iată că azi vedem şi o imagine cu spatele său, care ar proveni fix de la compania producătoare. Judecând după ultimele scăpări, terminalul ar urma să debuteze pe 16 noiembrie.

Recent am aflat că smartphone-ul va veni cu jack audio de 3,5 mm, deşi pentru o scurtă perioadă de timp ne-am îndoit de acest lucru. Am aflat şi că va avea o funcţie Bokeh pentru selfie şi numele "5T" a fost confirmat în mod haios de 5 căni de ceai (5 "tea"/ 5T). Revenind la noua imagine, terminalul apare pe negru aici, cu o carcasă metalică eleganta şi cu decupaj de antene în stil iPhone 7.

Camera duală din spate pare să fie destul de discretă şi să nu iasă în relief prea mult. Zvonurile afirmă că OnePlus 5T va veni cu un ecran de 6 inch cu aspect 18:9 şi gurile rele spun că ar fi un model derivat din Oppo R11s cumva sau Oppo F5. Ar urma să includă un procesor Qualcomm Snapdragon 835, 8 GB RAM şi 128 GB stocare, iar ca OS primim Android 8.0 Oreo, cu Oxygen OS peste.

Rezoluţia va fi atipică, de 1080 x 2160 pixeli. La capitolul cameră, aşteptăm un senzor frontal de 20 MP şi o cameră duală in spate, care combină un senzor de 16 MP cu unul de 20 MP. Scannerul de amprente ar trebui să fie în spate de această dată, pentru că noul panou frontal cu muchii înguste nu mai lasă loc şi pentru el. Aflăm mai multe la mijlocul lunii.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×