Microsoft încearcă să înghesuie Cortana până și în Skype

1.034 ori
<b>Microsoft încearcă să înghesuie Cortana până și în Skype</b>Dacă vă folosiți de Facebook Messenger,  sau de messenger-ul de la Google - Allo (deși mă-ndoiesc), atunci ar trebui să știți de boți și de sugestii de acțiuni în chat-uri.

Dacă vă folosiți de Facebook Messenger,  sau de messenger-ul de la Google - Allo (deși mă-ndoiesc), atunci ar trebui să știți de boți și de sugestii de acțiuni în chat-uri. 

Messenger-ul poate sugera crearea unor reminder-uri în caz că vede ceva legat de oră și dată în conversație, în Allo e integrat total Google Assistant, așa că acolo apar și informații despre filmele care le discutați, restaurante, în genere tot search-ul Google. 

Skype Cortana       Cortana

Ei bine, Microsoft nu vrea să rămână în urmă și integrează propriul asistent - Cortana, în Skype

Din ce am studiat, Cortana face în mare parte ceea ce face și Google Assistant pe Allo, mai exact oferă sugestii contextuale, de la locația restaurantelor despre care discutați, review-uri ale filmelor și chiar „smart replies”, dacă lenea e atât de mare încât nu poți tapa un răspuns. 

E ca și cum ai avea un al 3-lea interlocutor pe care îl poți întreba în orice moment, cum e vremea afară.

Totodată, datorită inteligenței artificiale și faptului că nu ai prieteni, poți întreține o conversație cu Cortana direct, aceasta răspunzând exact cum o face pe post de asistent vocal. 

Pentru moment, aceste schimbări pe care le fac și Google și Facebook și Microsoft încă nu sunt într-atât de utile, e mult mai ușor să cauți ce ai nevoie manual, în plus există și temerea că cineva mereu știe despre ce vorbești. Însă pentru viitor, tehnologia ar trebui să devină din ce în ce mai avansată și să prindă bine la ceva mai mult decât adăugarea unui reminder, cel puțin pentru mine (pe moment) acesta fiind unicul avantaj.

Skype Cortana

Cortana urmează să apară treptat în noile versiuni pe Skype, pentru început în America de Nord.  Însă dacă nu ați l-ați încercat niciodată, asistentul vocal e disponibil ca aplicație pe iOS și Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×