OnePlus confirmă în sfârşit oficial data de 20 iunie pentru lansarea lui OnePlus 5; Avem încă o randare terminalului

2.376 ori
<b>OnePlus confirmă în sfârşit oficial data de 20 iunie pentru lansarea lui OnePlus 5; Avem încă o randare terminalului</b>După ceva nesiguranţă legat de data debutului pentru OnePlus 5, clarificarea a venit chiar de la OnePlus. Compania chineză a confirmat data de 20 iunie pentru debutul viitorului său flagship. Debutul va fi transmis online prin live streaming şi nu m-ar..

După ceva nesiguranţă legat de data debutului pentru OnePlus 5, clarificarea a venit chiar de la OnePlus. Compania chineză a confirmat data de 20 iunie pentru debutul viitorului său flagship. Debutul va fi transmis online prin live streaming şi nu m-ar mira să îl vedem iar prin intermediul unor căşti VR speciale. Între timp a apărut încât o randare a terminalului.

OnePlus 5, data lansarii

Telefonul debutează sub motto-ul "Focus on What Matters", aluzie la camera duală şi la potenţialul său de focalizare. E foarte posibil să avem şi zoom optic pentru camera principală, judecând după ultimele zvonuri. Noua randare face ca flagship-ul să semene foarte mult cu iPhone 7 Plus şi decupajele antenelor iar au fost mutate, de această dată spre marginile terminalului.

OnePlus 5

Camera este orientată orizontal şi nu vertical cum indicau scăpări trecute. Din păcate nu avem şi o randare cu zona frontală a terminalului, care mai mult ca sigur include un buton Home cu scanner de amprente integrat. Un teaser precedent indica faptul că OnePlus 5 are şanse să fie mai compact decât OnePlus 3T, ceea ce nu sună rău deloc.

La interior ar trebui să se afle un procesor Snapdragon 835 şi până la 8 GB RAM, plus stocare generoasă. Aşteptaţi-vă la mai multe teasere şi scăpări până pe 20.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×