OnePlus confirmă în sfârşit oficial data de 20 iunie pentru lansarea lui OnePlus 5; Avem încă o randare terminalului

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 2.322 ori
<b>OnePlus confirmă în sfârşit oficial data de 20 iunie pentru lansarea lui OnePlus 5; Avem încă o randare terminalului</b>După ceva nesiguranţă legat de data debutului pentru OnePlus 5, clarificarea a venit chiar de la OnePlus. Compania chineză a confirmat data de 20 iunie pentru debutul viitorului său flagship. Debutul va fi transmis online prin live streaming şi nu m-ar..

După ceva nesiguranţă legat de data debutului pentru OnePlus 5, clarificarea a venit chiar de la OnePlus. Compania chineză a confirmat data de 20 iunie pentru debutul viitorului său flagship. Debutul va fi transmis online prin live streaming şi nu m-ar mira să îl vedem iar prin intermediul unor căşti VR speciale. Între timp a apărut încât o randare a terminalului.

OnePlus 5, data lansarii

Telefonul debutează sub motto-ul "Focus on What Matters", aluzie la camera duală şi la potenţialul său de focalizare. E foarte posibil să avem şi zoom optic pentru camera principală, judecând după ultimele zvonuri. Noua randare face ca flagship-ul să semene foarte mult cu iPhone 7 Plus şi decupajele antenelor iar au fost mutate, de această dată spre marginile terminalului.

OnePlus 5

Camera este orientată orizontal şi nu vertical cum indicau scăpări trecute. Din păcate nu avem şi o randare cu zona frontală a terminalului, care mai mult ca sigur include un buton Home cu scanner de amprente integrat. Un teaser precedent indica faptul că OnePlus 5 are şanse să fie mai compact decât OnePlus 3T, ceea ce nu sună rău deloc.

La interior ar trebui să se afle un procesor Snapdragon 835 şi până la 8 GB RAM, plus stocare generoasă. Aşteptaţi-vă la mai multe teasere şi scăpări până pe 20.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×