Samsung Galaxy Note 9 va avea un scanner de amprente integrat sub display

3.767 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 va avea un scanner de amprente integrat sub display</b>O bună parte a acestui an am fost siguri că vom vedea în 2017 inaugurat telefonul cu scanner de amprente integrat sub display. Şansele erau mari ca Samsung sau Apple să inaugureze această idee, dar acum de abia în 2018 am putea vedea debutul său.

O bună parte a acestui an am fost siguri că vom vedea în 2017 inaugurat telefonul cu scanner de amprente integrat sub display. Şansele erau mari ca Samsung sau Apple să inaugureze această idee, dar acum de abia în 2018 am putea vedea debutul său.

Apple ar fi încercat această integrare, dar probleme de producţie şi ineficienţa implementării au dus la renunţarea totală la acest tip de autentificare pe iPhone X. În schimb Samsung preferă să facă testele în tăcere, fără tam-tam, dar are la rândul său probleme, astfel că Galaxy S9 nu va putea include tehnologia. De abia Samsung Galaxy Note 9 are ceva şanse să prindă un astfel de senzor biometric.

Informaţiile proaspete vin de la un analist KGI Securities, familiarizat cu lanţul de furnizori. Ştiţi probabil că amplasarea senzorului de amprente pe Galaxy S8 nu a fost deloc inspirată şi problema a fost remediată şi nu prea pe Galaxy Note 8. Pe de altă parte dacă Samsung vine cu un rival pentru Face ID, îşi cam pierde utilitatea un mecanism de gen. De asemenea mă gândesc că există şi compromisuri dacă vrei să pui un scanner de amprente sub ecran.

Compromisuri la nivel de grosime, acurateţe de input, aranjarea componentelor şi multe altele. Ca să nu mai vorbim despre greutatea de a scoate tot mecanismul ecranului pentru a înlocui scannerul de amprente, altminteri uşor de schimbat când îl ţineai în butonul Home.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×