OnePlus 5T ar fi apărut pentru un moment pe site-ul oficial al companiei; rămân ca dovezi câteva capturi de ecran

2.530 ori
<b>OnePlus 5T ar fi apărut pentru un moment pe site-ul oficial al companiei; rămân ca dovezi câteva capturi de ecran</b>Se vorbește din ce în ce mai mult despre OnePlus 5T, terminal despre care la un moment dat s-a spus chiar faptul că nu va deveni oficial deloc. În ultima vreme însă leak-urile sunt la ordinea zilei și s-a dat chiar și o dată de lansare

În ultima vreme se vorbește din ce în ce mai mult despre OnePlus 5T, o variantă upgradată a flagship-ului OP5 din vară ce va opta și pentru un display de tip 18:9. Nu este clar când are loc debutul său, dar unele surse spun că data de 5 noiembrie ar fi asociată acestui eveniment. Între timp am descoperit imagini cu fratele geamăn al acestui model și anume Oppo R11S - telefon care se lansează pe 2 noiembrie.

OnePlus 5T

De asemenea, tot astăzi apar pe Weibo câteva capturi de ecran mai mult sau mai puțin reale care prezintă pagina telefonului de pe site-ul oneplus.net. Sursa din spatele acestor materiale susține că telefonul și-a făcut apariția preț de câteva momente pe site-ul companiei, având timp suficient să facă câteva capturi.

OnePlus 5T

Este greu de crezut că s-a întâmplat fix așa și ținând cont de creațiile în Photoshop ce ne pot păcăli foarte ușor, ne declarăm rezervați cu privire la autenticitatea acestor imagini. Acestea prezintă un telefon similar lui Samsung Galaxy S8 privit din față, având margini foarte subțiri în jurul ecranului 2:1 și vedem alăturat și sloganul "Larger Screen. Same Footprint" ce se traduce în caracteristica device-ului de a adopta un ecran mai mare având aceleași dimensiuni precum OnePlus 5 probabil.

OnePlus 5T

Să vedem ce alte informații mai apar în următoarea perioadă și dacă telefonul va fi eventual certificat de TENAA, moment în care vom știi cu siguranță că produsul sosește curând pe piață! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×