iPhone 8 obține un scor de 80 puncte în clasamentul Consumer Reports; cu un punct sub Galaxy S8

995 ori
<b>iPhone 8 obține un scor de 80 puncte în clasamentul Consumer Reports; cu un punct sub Galaxy S8</b>Un nou clasament marca Consumer Reports sosește astăzi și descoperim astfel cum se prezintă iPhone 8 în acest top al gradului de satisfacție primit din partea consumatorilor. Ei bine, punctajul obținut de către noul iDevice este de 80 puncte

Astăzi sosește și clasamentul actualizat Consumer Reports, top în care smartphone-urile de pe piață sunt listate în funcție de gradul de satisfacție a consumatorilor ce folosesc produsele mobile. Consumer Reports testează produsele de pe piață și totodată face cercetări destinate consumatorilor, vând rolul de a educa publicul și a premia cele mai bune produse de pe piață, în cazul de față acestea fiind smartphone-uri.

Noul top îl include acum și pe iPhone 8, un telefon care obține un scor de 80 puncte. Se află la același nivel cu Samsung Galaxy S7 și cu un punct sub modelele Samsung Galaxy S8, respectiv Galaxy S8+. Motivul pentru care și în cazul de față terminalul nu se remarcă în mod spectaculos, este acela că publicul așteaptă lansarea lui iPhone X și că design-ul smartphone-ului nu a fost schimbat deloc comparativ cu modelele anterioare.

Chiar și așa, Apple se prezintă bine la general în acest clasament având în vârful topului telefoane precum iPhone 6s, iPhone 6s Plus și iPhone SE - modele ce au cucerit publicul. Poate vom vedea în perioada următoare și apariția lui Google Pixel 2 XL aici, dar raportat la problemele sale nu prea se anunță un punctaj mare..

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×