OnePlus 5T are câteva dotări confirmate de GFXBench; va aduce o cameră selfie de 20 megapixeli

1.814 ori
<b>OnePlus 5T are câteva dotări confirmate de GFXBench; va aduce o cameră selfie de 20 megapixeli</b>Cu toate că știm deja cum va arăta smartphone-ul OnePlus 5T la nivel de design, acesta urmând a fi identic lui Oppo R11s, mai există detalii de nivel hardware încă nedezvăluite. GFXBench prezintă câteva dintre ele și descoperim astfel

În a doua parte a lunii noiembrie așteptăm și debutul lui OnePlus 5T, flagship al cărui design deja îl cunoaștem - asta pentru că va fi identic lui Oppo R11S, telefon lansat oficial chiar în această săptămână. Cum capitolul aspect nu ne va mai oferi surprize, ne mai rămân de aflat dotările hardware, câteva dintre acestea fiind confirmate chiar astăzi prin intermediul unei listări în benchmark-ul GFXBench.

OnePlus 5T

Aici telefonul apare menționat cu display Full HD+ de 6.01 inch, cu procesor octa-core de 2.4 GHz și cu soluția grafică numită Adreno 540. Apar listate variante cu 6 și 8 GB RAM, în vreme ce spațiul de stocare va fi de 64 GB, respectiv 128 GB. De asemenea, GFXBench dezvăluie că în spate vom avea o cameră duală cu senzor foto principal de 16 megapixeli ce poate filma 4K Ultra HD.

Pentru selfie-uri se va oferi un senzor de 20 megapixeli și vedem că telefonul mai dispune de acceleroetru, compas, A-GPS și de conectivitate Bluetooth. Probabil va opta și pentru un scanner de amprente în spate și după cum aflam de curând, portul audio 3.5 mm se păstrează!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×