iPhone X este vândut de bișnițari la doi pași de magazinul Apple din Hong Kong

3.028 ori
<b>iPhone X este vândut de bișnițari la doi pași de magazinul Apple din Hong Kong</b>Publicul asiatic a fost întotdeauna cucerit de produsele iPhone și modelul aniversar nu face excepție, astfel că bișnițarii s-au pus pe treaba chiar lângă un Apple Store din Hong Kong. Aici au fost zăriți mulți astfel de comercianți ad-hoc care

Așa cum știți, încă de vineri au început livrările pentru iPhone X, terminalul aniversar al celor de la Apple care se dovedește a fi cam greu de procurat în acest moment. Tocmai de aceea își fac apariția în ecuație bișnițarii care au petrecut zile întregi în fața magazinelor Apple pentru a cumpăra zeci de telefoane cu scopul de a le vinde ulterior la colț de stradă și bineînțeles pentru a obține un profit frumos.

iPhone X

Descoperim prin intermediul unui tweet din partea editorului Richard Lai de la Engadget, faptul că acești bișnițari vând terminale iPhone X chiar la doi pași de un Apple Store din Hong Kong. Sunt și fotografii atașate în care vedem valize pline de telefoane gata să își găsească posesori.

iPhone X

Potrivit comentariilor de acolo, profitul realizat per vânzare este cuprins între 50 și 100 dolari. În Singapore lucrurile stau mai bine de atât unde aparent prețurile erau cu până la 400 dolari mai mari decât cele listate de Apple în magazinele fizice. Este o afacere cu adevăr profitabilă și cei care nu mai au răbdare câteva săptămâni pentru a-și primi iPhone-ul comandat, apelează cu siguranță la asemenea soluții.

Casey Neistat chiar a făcut un clip despre iPhone X și despre cozile din New York la care s-au așezat mai mulți reselleri decât persoane care doreau să-și achiziționeze noul telefon pentru uz personal. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×