OnePlus 5T are parte de numeroase materiale teaser; va sosi cu jack audio și funcție bokeh pentru selfie

1.447 ori
<b>OnePlus 5T are parte de numeroase materiale teaser; va sosi cu jack audio și funcție bokeh pentru selfie </b>Printre numeroasele lansări de astăzi își fac loc și câteva materiale teaser asociate lui OnePlus 5T, terminal care în continuare nu are o dată clară de lansare. Se vorbește despre un posibil debut pe data de 20 noiembrie și design-ul ar trebui

În această zi plină de lansări în lumea smartphone, OnePlus reușește să ne atraga atenția printr-o serie de materiale teaser asociate noului smartphone numit OnePlus 5T. Materialele au fost postate pe pagina oficială de Twitter a companiei, dar și de către CEO-ul Carl Pei - semn că lansarea este foarte aproape. Nu avem o dată clară pentru acest debut, dar ultima oară se menționa ziua de 20 noiembrie.

OnePlus 5T

Primul teaser pe care îl vedeți mai sus face aluzie la faptul că toate smartphone-urile OnePlus au ceva în comun și anume jack-ul audio, echipare ce va fi regăsită și pe noul model. Ulterior, vine teaser-ul sub formă de mostră foto ce ne dezvăluie faptul că OnePlus 5T ar putea oferi o cameră selfie cu suport pentru realizarea de fotografii bokeh.

OnePlus 5T

De asemenea, imaginea pe care o vedeți drept copertă pentru acest articol ne confirmă clar numele telefonului și asta doar prin simpla privire asupra obictelor de aici. Sunt prezentate 5 căni de ceai care în engleză ar suna astfel "Five cups of tea" - adică OnePlus 5T, ingenios nu-i așa? 

Acum așteptă ca următorul teaser să confirme și data lansării, iar ca o presupunere proprie pot spune că încă o dată vom vedea o majorare a prețului ce nu ar fi exclus să ajungă la 600 euro. Vă mai amintim că OnePlus 5T ar putea arăta identic lui Oppo R11S, telefon ce tocmai a fost lansat astăzi!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×