OnePlus 5T primește un update ce vine să rezolve bug-uri și alte probleme minore

1.494 ori
<b>OnePlus 5T primește un update ce vine să rezolve bug-uri și alte probleme minore</b>Lansat comercial doar de câteva zile, smartphone-ul OnePlus 5T deja primește un update ce vine să rezolve unele dintre bug-urile semnalate de către utilizatori. Printre acestea se numără și actualizări minore, dar și lucruri care

Au trecut doar câteva zile de la debutul comercial al lui OnePlus 5T și deja vine primul update software menit să rezolve câteva dintre bug-urile semnalate de către utilizator. Update-ul vine într-un pachet de 107 MB și vorbim despre versiunea Oxygen OS 4.7.2 caracterizată de rezolvarea unor bug-uri minore.

OnePlus 5t

Printre acestea se numără rezolvarea problemei de securitate pentru Wi-Fi WPA (problemă cunoscută drept vulnerabilitatea KRACK), îmbunătățiri pentru scanner-ul de amprente și pentru face unlock și totodată îmbunătățiri ce fac referire la stabilizarea electronică (EIS) în timpul filmării 4K Ultra HD.

Așa cum știți, OnePlus 5T se vinde pentru suma de 499 euro în varianta cu 6 GB RAM + 64 GB de stocare, respectiv 569 euro pentru versiunea ce aduce 8 GB RAM și 128 GB de stocare flash. Ambele versiuni aduc procesorul Snapdragon 835, cameră duală în spate, scanner de amprente și un display de 6 inch cu aspect 18:9. Mai multe prețuri găsiți în articolul nostru Preț și Disponibilitate!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×