OnePlus 5T primeşte o actualizare software OxygenOS, cu îmbunătăţiri ale camerei şi funcţionării

1.604 ori
<b>OnePlus 5T primeşte o actualizare software OxygenOS, cu îmbunătăţiri ale camerei şi funcţionării</b>Se lucrează și în ultimele zile ale anului 2017 în China, acolo unde cei de la OnePlus au dat startul actualizării pentru OnePlus 5T, fiind vorba despre un update menit să rezolve câteva probleme și să îmbunătățească funcțiile camerei foto

OnePlus a împlinit recent 4 ani de existenţă şi după ce a aniversat momentul cu o retrospectivă, acum revine în prezent şi oferă o actualizare software pentru OnePlus 5T. Terminalul ajunge la versiunea de software Oxygen OS 4.7.6, care aduce îmbunătăţiri la nivel de cameră şi funcţionare.

Flagship killer-ul de 500 de euro debuta luna trecută, cu un aspect ratio proaspăt de 18:9 şi modificări aduse camerei duale. După cum ştiţi, de ceva vreme OnePlus a renunţat la CyanogenMod şi foloseşte OxygenOS, care se remarcă prin aspectul curat şi aproape de cel stock, prin viteza actualizărilor, dar şi prin gradul mare de personalizare. OxygenOS 4.7.6 are toate noutăţile şi schimbările însumate în changelog-ul de mai jos:

Cameră:

  • îmbunătăţiri la nivel de stabilitate
  • îmbunătăţiri de claritate pentru selfie în condiţii low light
  • îmbunătăţiri de performanţă pentru aplicaţii de cameră third party

Sistem:

  • iluminarea asistivă pentru deblocare facială a fost adăugată
  • îmbunătăţiri pentru screenshot-ul extins
  • îmbunătăţiri pentru WiFi Display
  • security patch Android pentru luna decembrie

În mod specific şi tipic OnePlus, actualizarea va sosi întâi pentru un grup restrâns de utilizatori, apoi va veni un rollout mai amplu. E un pachet software mic, de doar 90 MB, nu un update uriaş.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×