OnePlus 5T primește actualizarea finală la Android Oreo; se aduc și gesturile à la iPhone X (sub formă de beta)

2.326 ori
<b>OnePlus 5T primește actualizarea finală la Android Oreo; se aduc și gesturile à la iPhone X (sub formă de beta)</b>Din această săptămână smartphone-ul OnePlus 5T a început să primească actualizarea finală la Android Oreo, update ce vine sub forma lui OxygenOS 5.0.2. Printre noutățile care ni se oferă pe tavă avem un nou design pentru zona de setări rapide

Începutul lunii februarie vine cu o veste bună pentru posesorii de OnePlus 5T, asta pentru că firma chineză începe distribuirea lui Android Oreo în versiunea finală. Se ajunge la OxygenOS 5.0.2 și actualizarea este distribuită via OTA, motiv pentru care se recomandă descărcarea pachetului software folosind o conexiune Wi-Fi. De asemenea, ar fi bine ca telefonul să fie încărcat complet înainte de a trece la instalarea lui Oreo.

Ca noutăți principale ale sistemului avem aici trecerea la versiunea 8.0 a sistemului de operare Android, noul design pentru zona Quick Settings, ultimele patch-uri de securitate și rezolvarea bug-urilor, respectiv implementarea de îmbunătățiri generale. Sunt oferite și actualizări pentru aplicații precum Launcher ce ajunge la versiunea v2.2, a galeriei care face trecerea la versiunea v2.0 și a aplicației de vreme.

Și Managerul de fișiere este updatat, iar printre funcțiile tipice Oreo avem Parallel Apps, modul Picture in Picture și îmbunătățiri pentru autofill, respectiv Smart Text Selection. Mai aflați și faptul că cei de la OnePlus testează și gesturile de navigare în stilul iPhone X sub formă de beta, o demonstrație sosind din partea celor de la DroidLife pe care o puteți vedea mai sus. Această funcție a sosit în OxygenOS Open Beta 3 și nu este clar dacă vine și în această versiune OxygenOS 5.0.2 distribuită de OnePlus.

Ne puteți confirma prezența sa în secțiunea de comentarii de mai jos și totodată impresiile create la folosirea noilor gesturi de navigare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×