OnePlus 6 primeşte teasere video; Sosesc certificări și informații despre prețul de vânzare

1.971 ori
<b>OnePlus 6 primeşte teasere video; Sosesc certificări și informații despre prețul de vânzare</b>Astăzi sosesc și primele materiale teaser pentru OnePlus 6, fiind vorba despre materiale video în care ni se confirmă câteva dintre detaliile pe care le cunoșteam deja. Totodată, apare în ecuație și vestea că prețul telefonului va fi cu 50 dolari

Am intrat în linie dreaptă cu lansarea lui OnePlus 6, pentru că au început să apară şi mici teasere video pentru terminal. Avem şi o teorie despre preţul sau, dar şi o certificare marca WiFi Alliance. Toate acestea sunt detaliate mai jos.

Ultima săptămână a fost ciudată pentru OnePlus, care a părut că vrea să ne spună ceva şi să nu ştie cum să o facă. În doar câteva zile s-a pus problema să minerim cu toţii împreună cripto monede pe telefoane şi apoi să "învăţăm să iubim bretonul" pe OnePlus 6. OnePlus nu se lasă şi continuă pregătirile, cu micul teaser video de mai jos, postat pe Twitter. Cifra "6" apare destul de clar, deci nu mai e dubiu că telefonul se va numi OnePlus 6.

Între timp telefonul a primit certificarea WiFi Alliance, iar săptămâna trecută am văzut şi randări ale sale. Textura spatelui era cel puţin interesantă. Roland Quandt afirmă că OnePlus 6, care apare aici sub codul "ONEPLUS A6003" a fost certificat pentru frecvenţele principale din prototocolul WiFi. E listat cu Android 8.1 la bord cu OxygenOS 5.1 aplicat peste.

Toate acestea vin pe fondul dispariţiei lui OnePlus 5T din stocuri, iar azi au apărut şi zvonuri despre preţul viitorului flagship. Se pare că ar costa 525 dolari modelul de bază de 64 GB, 600 de dolari cel de 128 GB şi 700 de dolari vârful de gama de 256 GB. Acestea sunt preţurile pentru China, deci în Europa sar lejer cu 50-100 de dolari. De remarcat că OnePlus 6 costă cu 50 de dolari mai mult în versiunea de bază faţă de OnePlus 5T la debut.

Deh, costul bretonului... şi al prelucrării ecranului cu decupaj, care cu siguranţă saltă preţul.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×