OnePlus 5T ar putea debuta într-o versiune Star Wars roşie, cu ocazia sosirii lui Star Wars Episode VIII

1.309 ori
<b>OnePlus 5T ar putea debuta într-o versiune Star Wars roşie, cu ocazia sosirii lui Star Wars Episode VIII</b>Astăzi este ziua în care OnePlus 5T se lansează oficial și înainte de evenimentul propriu-zis mai apare o scăpare sub forma unor randări interesante. Vedem aici o presupusă variantă pe roșu destinată telefonului, aceasta fiind numită

Mania rezervărilor de bilete pentru filmul Star Wars VIII a început deja şi iată că sunt şi companii care vor să îşi asocieze imaginea cu celebrul film SF. OnePlus se numără printre ele, pregătind o versiune specială de OnePlus 5T Star Wars Edition.

Această variantă ar urma să fie anunţată zilele viitoare, conform unei serii de coduri postate pe forumul XDA Developers. Între timp ele au fost scoase de acolo, lucru care mai degrabă confirmă decât infirmă autenticitatea. Oxygen OS avea indicii în cod legate de faptul că vom vedea un smartphone branduit Star Wars în curând. Terminalul va fi de culoare roşie şi dacă arată ca în imaginea de mai sus mă duce cu gândul la iPhone 7 RED.

E vorba şi despre nuanţa de roşu care tot apare în posterele Star Wars: The Last Jedi. Încă nu e clar dacă tot telefonul va fi roşu sau va avea doar accente de această culoare, pe un corp negru să zicem. E bizară această alegere, pentru că roşu e culoarea răului în Star Wars, iar OnePlus pare a se fi dat cu partea întunecată a forţei. Probabil vom primi şi conţinuturi Star Wars preinstalate, aplicaţii, teme, fundaluri şi eventual şi bonusuri la pachet cu telefonul, precum bilete la film, figurine şi eventual o sabie laser.

Va reamintesc ca telefonul Oneplus 5T ar trebui să fie anunțat oficial azi

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×