Ultimul update adus lui OnePlus 6 este unul problematic; Utilizatorii se plâng de un consum exagerat al energiei

2.480 ori
<b>Ultimul update adus lui OnePlus 6 este unul problematic; Utilizatorii se plâng de un consum exagerat al energiei</b>Ultima zi din săptămână vine și cu o veste deloc bună pentru posesorii de terminale OnePlus 6, aceea că cel mai recent update software se dovește unul problematic atunci când se pune problema autonomiei. Mai exact numeroși utilizatori

Se pare că nu doar iPhone-urile au probleme cu consumul excesiv de baterie după ultima actualizare iOS, ci şi OnePlus 6. Câţiva utilizatori au avut parte de un consum exagerat de energie după trecerea la OxygenOS 5.1.8 şi avem detalii mai jos.

OnePlus 6

Plângerile au venit prin intermediul forumurilor, iar utilizatorii nemulţumiţi afirmă că nu şi-au schimbat modul de utilizare a telefonului, dar bateria e cu 50% mai puţin longevivă. Un alt forum vorbeşte tot despre un picaj cu 50% al duratei de utilizare. Alţii afirmă că handsetul se închide automat chiar şi când se află la 50% nivel de baterie.

Cei care aveau 11 ore de baterie înainte ajung acum la 5-6 ore cu greu. Problema are de-a face cu o serie de modificări făcute de OnePlus cu privire la modul de administrare a consumului atunci când ecranul este activat. Acesta pare să fie un punct comun în rândul tuturor plângerilor. În majoritatea cazurilor terminalul pare să fie la 50% sau peste această cota înainte să se închidă, aşa cum arată şi captura din acest articol.

Există şi un utilizator care afirmă că în ciuda faptului că a ascultat o aplicaţie de streaming radio timp de o oră tot consumul bateriei, adică vreo 20% a fost asociat cu ecranul. Deocamdată nu pare să fie vreun fix la îndemână şi nu e clar dacă o resetare rezolvă bugul. Alţi utilizatori se plâng şi că aplicaţia Camera "agață" sau îngheaţă după instalarea actualizării.

Problemele sunt destul de serioase dacă mă întrebaţi pe mine, iar OnePlus ar trebui să ia măsuri. Din fericire au o reputaţie bună pentru oferirea de actualizări la timp, aşa că patch-ul ar trebui să vină rapid.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×