O sumedenie de huse de OnePlus 6T invadează Internetul, dezvăluind detalii despre design

2.643 ori
<b>O sumedenie de huse de OnePlus 6T invadează Internetul, dezvăluind detalii despre design</b>Pe neașteptate astăzi își fac apariția online și primele huse asociate smartphone-ului OnePlus 6T, telefon care ar avea un debut programat pentru data de 17 octombrie. Accesoriile pe care le putem vedea aici confirmă unele elemente de design

Azi e pe bază de iPhone-uri noi, ele dominând fluxul de ştiri, dar cumva îşi face loc printre scăpări şi informaţii şi o avalanşă de huse pentru OnePlus 6T. Terminalul s-a dezvăluit până acum mai mult în randari, dar iată că accesoriile sale ne oferă extra informaţii.

Huse OnePLus 6T

Aşteptat să debuteze pe 17 octombrie, flagshipul de toamnă al celor de la OnePlus va veni cu 3 camere în spate, aşa cum indică de altfel şi decupajele din huse. Este menţionată şi o diagonală de 6.4 inch şi vedem şi câteva huse din piele cu nişte cusături foarte elegante. În câteva dintre imagini apare şi zona frontală a telefonului, cu celebrul breton miniatural "picătură de apă".

Huse OnePLus 6T

Vedem huse cu kickstand, cu locaş pentru card de credit, cu porcuşor imprimaţi haios, huse din TPU şi silicon, din piele şi imitaţie de piele. Jack-ul audio pare intact pe OnePlus 6T şi văd că mai avem un orificiu sus, probabil pentru vreun emiţător infraroşu sau microfon.

Huse OnePLus 6T

Un lucru l-am tot remarcat în ultima vreme: modulul de cameră integrează cei doi senzori principali împreună pe acelaşi segment şi un extra mecanism optic sub ele. Acela ar putea de fapt să nu fie promovat ca o cameră în sine, ci ca un senzor de analiză a imaginii 3D şi de captură a adâncimii.

Huse OnePLus 6T

Diafragma variabilă între F/1.5 şi F/2.4 reapare în discuţie, evocând iarăşi asemănări cu Oppo R17 Pro. Pentru a vă tempera totuşi entuziasmul vă spun că scăpările de huse sunt printre cele mai nerealiste şi imprecise, ele fiind gata cu luni bune înainte să se anunţe produsul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×