Unele iPhone-uri sunt afectate de un bug apărut în iOS 11.4 ce scade autonomia considerabil

1.766 ori
<b>Unele iPhone-uri sunt afectate de un bug apărut în iOS 11.4 ce scade autonomia considerabil</b>Finalul acestei săptămâni ne aduce și o veste destul de rea pentru posesorii de iPhone ce au făcut update-ul la iOS 11.4, fiind vorba despre un bug care scade serios autonomia telefonului. Vorbim chiar în aceste momente pe grupul

Pe finalul acestei săptămâni descoperim o altă problemă asociată universului iOS, de această dată vina fiind a release-ului iOS 11.4 care pe unele iPhone-uri aduce un bug ce contribuie la scăderea considerabilă a autonomiei. Din cadrul grupului Mobilissimo de pe Facebook aflăm că această problemă are de-a face cu banda pe care este folosită conexiunea wireless, veste confirmată și de publicația TheInquirer.

Numeroși utilizatori au observat că la utilizarea rețelei Wi-Fi de 5 GHz, autonomia scade serios chiar și atunci când telefonul se află în standby. Acest bug s-a manifestat și pe telefonul lui Ervin, un iPhone 6s Plus a cărui baterie se epuiza incredibil de rapid folosindu-se banda wireless cu pricina.

Există confirmări și din partea utilizatorilor de iPhone X, iPhone SE, ba chiar și pe varianta standard iPhone 6s. Pentru moment până când Apple va lansa un fix pentru această problemă, rezolvarea este să dați forget rețelei de 5 GHz pe care o folosiți și să treceți la conexiunea benzii de 2.4 GHz. Așteptăm ca update-ul să vină în următoarele zile!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×