OnePlus 6 are probleme cu ecranul; În anumite condiții cu modul Adaptive Brightness activ ecranul "pâlpâie"

1.137 ori
<b>OnePlus 6 are probleme cu ecranul; În anumite condiții cu modul Adaptive Brightness activ ecranul "pâlpâie"</b>Finalul de săptămână se dovedește a fi unul problematic pentru utilizatorii de terminale OnePlus 6, asta ca urmare a unui bug descoperit recent ce are de-a face cu ecranul. După cum puteți afla încă din titlu, display-ul acestui telefon

Chiar în ultima zi a săptămânii aflăm detalii despre o problemă destul de serioasă întâmpinată de către utilizatorii de terminale OnePlus 6, aceasta fiind confirmată de numeroși posesori pe Reddit, dar și pe forumul de suport OnePlus. Bugul are de-a face cu ecranul și mai precis cu modul Adaptive Brightness care contribuie la un fenomen ciudat - cel de flicker în anumite condiții de luminozitate.

Suntem informați că la activarea acestui mod de ajustare automată a luminozității și la expunerea telefonului în bătaia razelor de soare, fenomenul de flicker își va face apariția atunci când utilizatorul mișcă device-ul dintr-o zonă în alta. Acest flicker apare ca urmare a schimbărilor rapide realizate între două nivele de luminozitate. 

Aparent problema a apărut încă de luna trecută chiar după lansarea actualizării la OxygenOS 5.1.8. Deși cel mai recent update (5.1.9) nu rezolvă bug-ul, există o soluție de moment care funcționează - aceea de ștergere a memoriei cache. Așteptați-vă totuși la un fix în perioada următoare. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×