OnePlus 6 are probleme cu ecranul; În anumite condiții cu modul Adaptive Brightness activ ecranul "pâlpâie"

1.171 ori
<b>OnePlus 6 are probleme cu ecranul; În anumite condiții cu modul Adaptive Brightness activ ecranul "pâlpâie"</b>Finalul de săptămână se dovedește a fi unul problematic pentru utilizatorii de terminale OnePlus 6, asta ca urmare a unui bug descoperit recent ce are de-a face cu ecranul. După cum puteți afla încă din titlu, display-ul acestui telefon

Chiar în ultima zi a săptămânii aflăm detalii despre o problemă destul de serioasă întâmpinată de către utilizatorii de terminale OnePlus 6, aceasta fiind confirmată de numeroși posesori pe Reddit, dar și pe forumul de suport OnePlus. Bugul are de-a face cu ecranul și mai precis cu modul Adaptive Brightness care contribuie la un fenomen ciudat - cel de flicker în anumite condiții de luminozitate.

Suntem informați că la activarea acestui mod de ajustare automată a luminozității și la expunerea telefonului în bătaia razelor de soare, fenomenul de flicker își va face apariția atunci când utilizatorul mișcă device-ul dintr-o zonă în alta. Acest flicker apare ca urmare a schimbărilor rapide realizate între două nivele de luminozitate. 

Aparent problema a apărut încă de luna trecută chiar după lansarea actualizării la OxygenOS 5.1.8. Deși cel mai recent update (5.1.9) nu rezolvă bug-ul, există o soluție de moment care funcționează - aceea de ștergere a memoriei cache. Așteptați-vă totuși la un fix în perioada următoare. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×