OnePlus 6 ar putea sosi chiar la începutul anului viitor; nu sunt planuri pentru un OnePlus 5T

1.840 ori
<b>OnePlus 6 ar putea sosi chiar la începutul anului viitor; nu sunt planuri pentru un OnePlus 5T</b>Pe seama unui leak venit din China aflăm astăzi faptul că OnePlus 6 ar putea fi lansat chiar la începutul anului viitor pe piață, o decizie ce ar putea avea de-a face cu design-ul clasic pe care actualul flagship îl are și pe care nu mulți îl îndrăgesc

Vestea că OnePlus 6 ar putea fi lansat oficial chiar la începutul anului viitor vine astăzi pe seama unui leak, o decizie destul de neobișnuită din partea producătorului asiatic - asta ținând cont de faptul că terminalele din portofoliu au sosit mereu vara. Nu este dezvăluit motivul pentru care s-a ales această lansare timpurie, dar apar ceva informații despre dotările hardware pe care le vom regăsi la bord.

Aparent, noul flagship va opta pentru un display de 6 inch și pentru un raport 18:9 al imaginii, semn că într-un final și OnePlus aderă la acest trend al panourilor cu muchii înguste în jurul ecranului. Posibil ca rezoluția să fie una QHD+ de 2880 x 1440 pixeli și ca la interior să avem parte de un procesor Qualcomm Snapdragon 845.

Vor exista variante cu 6 GB RAM + 64 GB de stocare și 8 GB RAM + 128 GB de stocare, fără a fi oferit slot microSD din păcate. Ca o informație extra aflăm faptul că OnePlus nu ia în considerare lansarea unui model OnePlus 5T pe piață. Așteptăm acum și alte leak-uri în perioada următoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×