OnePlus 5 apare în randări clare cu decupaje subţiri de antene, cameră duală; Este şi listat de retaileri cu 8 GB RAM

3.221 ori
<b>OnePlus 5 apare în randări clare cu decupaje subţiri de antene, cameră duală; Este şi listat de retaileri cu 8 GB RAM</b>Scăparea zilei are de-a face cu OnePlus 5, care tocmai a apărut pe Weibo sub formă de randări, ulterior fiind listat şi de retaileri din China. Terminalul apare la GearBest.com şi GeekBuying.com cu 8 GB RAM şi poate fi admirat mai jos.

Scăparea zilei are de-a face cu OnePlus 5, care tocmai a apărut pe Weibo sub formă de randări, ulterior fiind listat şi de retaileri din China. Terminalul apare la GearBest.com şi GeekBuying.com cu 8 GB RAM şi poate fi admirat mai jos.

Observăm că avem cu adevărat o cameră duală în spate, aşa cum am văzut în ultimele schiţe, dar şi că decupajele pentru antene sunt segmentate în multiple secţiuni subţiri, cam cum am văzut la ultimele modele Samsung Galaxy C. Randarea de mai jos e mai puţin credibilă decât prima şi pare mai degrabă o tentativă nereuşită de a da forma schiţelor şi zvonurilor legate de noul flagship.

OnePlus 5 apare în randări clare cu decupaje subţiri de antene, camera duala; Este şi listat de retaileri cu 8 GB RAM

OnePlus 5 are lansarea confirmată în vara, cel mai probabil luna viitoare, cu procesor Snapdragon 835 şi camera duala de 12 MP în spate, cu zoom optic 2X. Scannerul de amprente ar trebui să fie integrat într-un buton Home, iar terminalul e aşteptat să vină cu un corp metalic relativ subţire. Retailerii menţionează şi 64 GB stocare, camera frontală de 16 MP şi baterie de 4000 mAh.

Aşteptam acum şi primele scăpări hands on sau video pentru că peisajul să fie complet.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×