Pixel Stand apare menționat în codul aplicației Google; Dock cu încărcare wireless așteptat alături de Pixel 3

741 ori
<b>Pixel Stand apare menționat în codul aplicației Google; Dock cu încărcare wireless așteptat alături de Pixel 3</b>Ca urmare a unui proces de teardown realizat aplicației Google 8.14 descoperim detalii despre un viitor produs pregătit de către Google și anume despre Pixel Stand. Aparent, acesta va fi un dock special pentru viitoarele terminale Pixel 3

Iată că pe final de săptămână aflăm o veste tare interesantă legată de viitoarele terminale Pixel 3, aceea că produsele ar putea sosi alături de un accesoriu mai special. Se numește Pixel Stand și denumirea sa a fost descoperită pe seama unui proces de teardown realizat aplicației Google 8.14, iar în rândurile de mai jos discutăm despre posibilele funcționalități pe care acest dock le-ar putea oferi la pachet.

Aflăm că în primul rând rolul acestui dock ar fi acela de alternativă mai accesibilă la noile boxe Google Assistant cu display integrat, modele care apropo încep să ajungă la vânzare din această lună. Standul pregătit de Google le va permite utilizatorilor de terminale Pixel 3 și Pixel 3 XL interacțiunea cu Google Assistant de la distanță prin comenzi vocale.

Pe lângă această funcționalitate se menționează în raport și faptul că dock-ul Pixel Stand ar putea aduce suport pentru încărcare wireless, o tehnologie pe care fanii seriei Pixel o așteaptă cu siguranță pe noile dispozitive. Motivul pentru care s-ar implementa și această tehnologie pe dock-ul cu pricina ar fi acela că publicul nu va fi cucerit de un simplu dock cu capabilități de asistent vocal, astfel că încărcarea wireless ar putea fi un selling-point.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×