Galaxy S9 are probleme cu touchscreen-ul; Samsung promite să investigheze

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.417 ori
<b>Galaxy S9 are probleme cu touchscreen-ul; Samsung promite să investigheze</b>Orice mare flagship ajuns pe piață a avut parte de probleme la un moment dat sau altul, iar Samsung Galaxy S9 nu face excepție se pare. Astfel, în ultimele zile s-a descoperit faptul că dispozitivul ar avea probleme cu touchscreen-ul care

Samsung Galaxy S9 şi S9+ au fost deja premiate de DisplayMate, pentru că au cele mai bune ecrane posibile de pe telefoanele mobile. Cu toate acestea o serie de buguri recente par să afecteze aceste panouri. Plângerile au apărut pe forumul Samsung, Reddit şi XDA, fiind aşa multe încât Samsung a început să investigheze situaţia.

E vorba despre puncte moarte pe touchscreen, care nu răspund la atingere şi nu mai oferă inputul clasic. Uitlizatorii noilor flagship-uri se plâng ca ecranul nu înregistreaza atingerea lor, iar zonele moarte se află de obicei în partea de sus sau jos a ecranului. Acest lucru înseamnă că problema nu e limitată la o singură porţiune de ecran. Nu este foarte clar dacă avem de-a face cu un fenomen răspândit sau o doar cu o duzină de cazuri. Mie mi se pare că a doua variantă e mai probabilă.

Există şi cazuri în care utilizatorii şi-au rezolvat singuri problema, crescând sensibilitatea touch din setări şi făcând o revenire la setările din fabrică. Există totuşi şi alţii care au rămas cu problema activă, în ciuda acelor măsuri. Au început şi înlocuirile telefoanelor defectuoase, bugul fiind acoperit de garanţie, se pare. Samsung a subliniat în declaraţia oficială că este un "număr limitat de situaţii de gen".

După scandalul cu Note 7, producătorul sud coreean suflă şi în iaurt pentru a evita problemele de imagine. E drept că în ultimii ani nu am mai avut un bug major în zona smartphone, care să strice o întreagă linie de produs, asta dacă ignorăm multiplele probleme ale lui Pixel 2 XL la debut. Noi la Mobilissimo.ro nu ne-am întâlnit cu această problemă pe S9+.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×