OnePlus 6 va avea decupaj în ecran! O imagine oficială confirmă prezența acestui element

2.053 ori
<b>OnePlus 6 va avea decupaj în ecran! O imagine oficială confirmă prezența acestui element</b>Dacă în această dimineață ne declaram cuceriți de look-ul pe care panoul spate destinat lui OnePlus 6 îl va adopta, iată că seara ne aduce o veste care nu doream să fie adevărată. Este vorba despre confirmarea decupajului din ecranul noului

Leak-urile asociate lui OnePlus 6 încep să crească ca prezență în mediul online, iar astăzi la scurt timp de la dezvăluirea unei imagini cu panoul spate al acestui dispozitiv avem șansa să privim telefonul și din plan frontal. Imaginea pe care o vedeți mai sus vine chiar din partea companiei chineze reprezentată de către CEO-ul Carl Pei care a purtat recent o discuție cu celebra publicație TheVerge.

Descoperim astfel că telefonul va avea într-adevăr un decupaj în ecran, element de design pe care CEO-ul companiei îl vede drept o modalitate prin care utilizatorii au parte de mai mult "ecran" prin mutarea zonei de notificări în stânga și dreapta decupajului de sus. De asemenea, Carl Pei afirmă că OnePlus ar fi putut sosi cu un decupaj mai mic precum cel de pe Essential Phone, dar s-a dorit păstrarea elementelor cheie precum senzorul de lumină ambientală, LED-ul de notificări și camera selfie aici.

Mai aflăm că nu vom avea parte de un sistem avansat de recunoaștere facială precum Face ID și că s-au realizat teste cu 1000 dintre cele mai populare aplicații din Google Play pentru a se vedea dacă afișajul din zona decupajului funcționează cum trebuie. Ce mai trebuie știut este că OnePlus 6 va avea și o bărbie jos, asta pentru că fiecare display are un cablu ribbon la bază ce se conectează la placa de bază și care trebuie plasat în partea de jos sub ecran.

Acesta este motivul pentru care toți producătorii au o mică margine sub ecran, cu excepția lui iPhone X care sosește cu un display OLED curbat în zona de jos - modalitate prin care cablul ribbon poate fi integrat sub display și astfel evita această bărbie. Mai aflăm că se vor implementa pe OnePlus 6 și gesturi software de navigare și că lansarea este programată pentru luna iunie. 

Ca mesaj de final, CEO-ul OnePlus a declarat că utilizatorii vor trebui să învețe să aprecieze decupajul pentru ceea ce oferă, adică o maximizare a raportului screen-to-body.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×