OnePlus 6T apare pe nuanța "mov fulger" în noi randări

2.947 ori
<b>OnePlus 6T apare pe nuanța "mov fulger" în noi randări</b>OnePlus 6T a debutat la începutul acestei săptămâni și pe lângă funcțiile apreciate a avut și un mic punct negativ: lipsă de varietate la capitolul culoare. Vine doar pe Mirror Black și Midnight Black, dar noi randări scăpate online ne dau speranța..

OnePlus 6Ta debutat la începutul acestei săptămâni și pe lângă funcțiile apreciate a avut și un mic punct negativ: lipsă de varietate la capitolul culoare. Vine doar pe Mirror Black și Midnight Black, dar noi randări scăpate online ne dau speranța pentru o altă nuanță.

E vorba despre un "mov fulger", care apare în imaginile oficiale pe care le vedeți în acest articol. Se pare că această variantă de culoare apăruse de fapt pe pagină de suport OnePlus India cu câteva zile în urmă. Pe atunci era doar vorba despre o mențiune într-un meniu.

Acum avem și randările oficiale, care confirmă coloritul și faptul că se păstrează sticlă mată în spate. Va reamintesc că OnePlus 6 a oferit ceva mai multă varietate, sosind pe Silk White și Red. Că să nu mai vorbim de faptul că OnePlus 5T a avut o variantă Star Wars Limited Edition.

Se pare că varianta mov e doar începutul și am putea vedea iarăși asocierea cu alte branduri sau mari filme. Posibil că modelul cel purpuriu să vina doar în India pentru început, că tot are loc o uriașa sărbătoare religioasă acolo în aceste zile, Diwali.

Revenind în România, aici variantele standard de OnePlus 6T vor fi disponibile în 2 zile. Folosind acest link cei care cumpără telefonul OnePlus 6T vor primi si 20 de euro extra pentru accesorii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×