OnePlus 7 primește un nou concept detaliat, bazat pe informațiile ajunse recent online

1.651 ori
<b>OnePlus 7 primește un nou concept detaliat, bazat pe informațiile ajunse recent online</b>Deși în număr restrâns, leak-urile asociate lui OnePlus 7 au apărut online în ultima lună, fie că a fost vorba despre concepte sau despre liste de specificații și dezvăluiri cu privire la variantele gradient în care va sosi

Deși în număr restrâns, leak-urile asociate lui OnePlus 7 au apărut online în ultima lună, fie că a fost vorba despre concepte sau despre liste de specificații și dezvăluiri cu privire la variantele gradient în care va sosi. Astăzi avem ocazia să privim asupra unui nou material video concept ce sosește tot din partea lui ConceptCreator, sursa care ne-a dezvăluit și anteriorul concept menționat cu link mai sus.

Concept OnePlus 7

În cazul de față avem de-a face cu o reinterpretare grafică a device-ului, fiind luate în seamă speculațiile din ultima vreme ce au sosit pe web. Creația pe care o puteți admira în clipul de mai jos integrează mecanismul de cameră selfie periscop pe care l-am tot auzit menționat, modalitate prin care se obține un raport screen to body generos și un ecran fără decupaje.

Concept OnePlus 7

Avem o cameră triplă în spate și apropo de ecran, acesta este unul Super AMOLED de 6.41 inch cu margini laterale curbate fix precum la flagship-urile Samsung. Scanner-ul de amprente este integrat în ecran și ca elemente vizuale mai remarcăm butoanele fizice de volum, power/unlock și pe cel mute, cât și portul USB-C de la bază.

Reprezentarea concept a lui OnePlus 7 ar putea fi foarte apropiată de produsul real și cred că nu mai avem mult de așteptat până la sosirea unor materiale leak credibile. Între timp savurăm clipul de mai sus! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×