Samsung Galaxy Fold are confirmată data lansării pe piață; Precomenzile încep pe 26 aprilie

845 ori
<b>Samsung Galaxy Fold are confirmată data lansării pe piață; Precomenzile încep pe 26 aprilie</b>Ultima lună de primăvară se pare că va marca și debutul comercial al unuia dintre primele smartphone-uri pliabile de pe piață și anume Samsung Galaxy Fold, handset pe care compania sud-coreeană l-a prezentat oficial în cadrul

Ultima lună de primăvară se pare că va marca și debutul comercial al unuia dintre primele smartphone-uri pliabile de pe piață și anume Samsung Galaxy Fold, handset pe care compania sud-coreeană l-a prezentat oficial în cadrul unui eveniment de presă pe data de 20 februarie. Am văzut câteva materiale video cu acesta, inclusiv un hands-on de curând în care apăreau cute la mijlocul ecranului pliabil.

Galaxy Fold

În timp ce așteptăm să vedem dacă această problemă va fi rezolvată, descoperim că tocmai ce a confirmat data debutului în magazine pe plan european. Aflăm astfel că startul precomenzilor va fi dat pe 26 aprilie în 15 țări europene, urmând ca disponibilitatea în magazine să înceapă din data de 3 mai, atunci când se onorează și precomenzile. 

Ca un fapt divers suntem informați că acest handset pliabil are o producție de aproximativ 100.000 unități lunar, cifră destul de mică în comparație cu cele aproximativ 3 milioane de unități S10 produse la fiecare 30 zile. Galaxy Fold în cazul în care ați uitat, vine echipat cu un display pliabil de 7.3 inch ce oferă rezoluție FHD+, procesor Snapdragon 855, 512 GB RAM și 12 GB RAM.

Sunt și listări pe plan local al acestui device ce costă în jur de 10.000 lei și după cum bine știți, marele său rival este Huawei Mate X - telefon pliabil ce ar putea debuta tot în mai.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×