OnePlus 7 Pro înregistrează încă o scăpare în fotografii hands-on; Ar avea difuzor de convorbiri sus, probabile difuzoare stereo

1.665 ori
<b>OnePlus 7 Pro înregistrează încă o scăpare în fotografii hands-on; Ar avea difuzor de convorbiri sus, probabile difuzoare stereo</b>Suntem la doar câteva ore de marea lansare a lui OnePlus 7, la pachet cu OnePlus 7 Pro şi s-au înmulţit scăpările de ultimă clipă. După ce am văzut apariţii ale terminalului Pro cu huse aplicate şi accesorii oficiale, mai vedem încă o serie de cadre..

Suntem la doar câteva ore de marea lansare a lui OnePlus 7, la pachet cu OnePlus 7 Pro şi s-au înmulţit scăpările de ultimă clipă. După ce am văzut apariţii ale terminalului Pro cu huse aplicate şi accesorii oficiale, mai vedem încă o serie de cadre hands on, care scot în evidenţă un difuzor pentru convorbiri sus.

Dacă acel speaker e real (și nu văd de ce n-ar fi), telefonul ar putea să ofere acustică stereo, pentru o audiţie mai apropiată de conceptul de surround. OnePlus 7 Pro e deja disponibil pentru rezervări în China pe retailerul JD.com, iar prețul afișat e un neverosimil 1.295 euro (¥9999). Noile scăpări de pe Slashleaks includ şi specificaţii, care mai apăruseră deja pe web, precum procesorul Snapdragon 855, cameră triplă de 48 MP + 16 MP + 8 MP sau ecranul AMOLED de 6.67 inch.

Pret OnePlus 7 Pro in China JD.com

Ambalajul handset-ului pare să fi rămas la fel ca la predecesor, pe bază de colorit alb-roșu şi avem şi o husă la pachet, dar şi un încărcător generos ca dimensiuni şi probabil foarte rapid la încărcare. Vedem şi o fotografie în care apar setările telefonului, cu o opţiune Dolby care iese în evidenţă. Vă reamintesc că OnePlus 7 şi 7 Pro văd lumina zilei pe 14 mai, adică mâine în cadrul unui eveniment organizat la New York şi transmis live pe YouTube.

Telefonul flagship cel nou aduce şi memorie UFS 3.0, ecran de 90 Hz şi cu suport HDR10+. Oficialii companiei afirmă că telefoanele noi sunt fructul unei investiţii de 14.5 milioane de dolari doar pentru cercetarea şi dezvoltarea ecranului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×