OnePlus 7 Pro este confirmat pentru un debut luna viitoare; Vor fi lansate și OnePlus 7, respectiv OnePlus 7 Pro 5G

1.076 ori
<b>OnePlus 7 Pro este confirmat pentru un debut luna viitoare; Vor fi lansate și OnePlus 7, respectiv OnePlus 7 Pro 5G</b>Cu fix o zi în urmă descopeream cu mare interes primele vești despre OnePlus 7 Pro, o variantă mai specială de flagship pregătită pentru debut de către compania chineză condusă de către Carl Pei în perioada următoare

Cu fix o zi în urmă descopeream cu mare interes primele vești despre OnePlus 7 Pro, o variantă mai specială de flagship pregătită pentru debut de către compania chineză condusă de către Carl Pei în perioada următoare. Vedeam și imagini și aflam chiar și numele de cod asociate acestei variantei Pro, celei standard, dar și unui al treilea model din serie care va fi cunoscut sub denumirea de OnePlus 7 Pro 5G.

Lansarea unei asemenea serii de telefoane dintr-o dată este ceva ce OnePlus nu a mai făcut până acum, ceva cu mari șanse de realizare după cum ne dezvăluie astăzi și un insider. Este vorba despre tânărul leaker cunoscut pe Twitter drept Ishan Agarwal care confirmă pe această cale existența lui OnePlus 7 Pro și lansarea sa luna viitoare alături de modelul standard OnePlus 7.

Device-ul în cauză este numit drept o variantă mai scumpă pentru modelul de bază OnePlus 7, declarație care ne duce cu gândul și la câteva dotări hardware extra. Astfel ne putem aștepta la o cameră triplă pe varianta Pro vs. o unitate duală pe OnePlus 7 cel standard și desigur la 10 sau chiar 12 GB RAM.

În momentul de față cel mai scump OnePlus 6T disponibil la vânzare (excepție făcând OnePlus 6T McLaren), este cel cu 8 GB RAM + 256 GB stocare - detaliu ce ne-ar putea sugera că OnePlus 7 Pro va trece de acest prag la 649 sau poate 699 euro. Cât despre varianta sa 5G vehiculată pentru debut tot luna viitoare, aceasta ar putea ajunge la aproximativ 799 euro. 

 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×