OnePlus 8 și OnePlus 8 Pro se vor lansa în trimestrul 2 din 2020, în perioada aprilie-iunie

1.050 ori
<b>OnePlus 8 și OnePlus 8 Pro se vor lansa în trimestrul 2 din 2020, în perioada aprilie-iunie</b>La scurt timp de la prezentarea oficială a noilor telefoane OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro descopeream în mod surprinzător și primele randări pentru modelele succesor ce sosesc în 2020, acelea fiind OnePlus 8 și OnePlus 8 Pro

La scurt timp de la prezentarea oficială a noilor telefoane OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro descopeream în mod surprinzător și primele randări pentru modelele succesor ce sosesc în 2020, acelea fiind OnePlus 8 și OnePlus 8 Pro. Aflam pe această cale faptul că ambele variante vor opta pentru display-uri cu muchii laterale curbate și că în loc de mecanisme pop-up sau decupaje picătură pentru camera selfie, vom primi senzori decupați direct în ecran.

Astăzi suntem informați că lansarea acestor device-uri este programată pentru trimestrul 2 din 2020, adică undeva în perioada aprilie-iunie - asta potrivit lui Max J, persoana din spatele contului Samsung_News. Cel mai probabil această prezentare va avea loc în luna mai, perioadă preferată de către compania chineză pentru anunțul de noi dispozitive mobile.

Așteptăm ca terminalele să vină echipate cu până la 12 GB RAM, stocare UFS 3.0 de până la 256 GB și cu noul procesor Snapdragon865 care se va regăsi pe principalele flagship-uri ale anului viitor. În afară de schimbarea vizuală din zona frontală, telefoanele nu se vor diferenția prea mult față de actualele modele, privite din spate.

Se vor păstra display-urile 90Hz și potrivit datelor dezvăluite vom avea un ecran de 6.65 inch pe OnePlus 8 Pro, respectiv o unitate de 6.5 inch pe OnePlus 8. O nouă creștere de preț nu este exclusă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×