Lansarea primului televizor OnePlus ar fi mai aproape decât credeam! Un teaser misterios apare pe YouTube

1.117 ori
<b>Lansarea primului televizor OnePlus ar fi mai aproape decât credeam! Un teaser misterios apare pe YouTube</b>Încă din toamna anului trecut am aflat faptul că OnePlus vrea să activeze și în alte segmente de pe piață, domeniul vizat următor fiind chiar cel al televizoarelor. La acea vreme primeam un simplu teaser foto iar la câteva luni

Încă din toamna anului trecut am aflat faptul că OnePlus vrea să activeze și în alte segmente de pe piață, domeniul vizat următor fiind chiar cel al televizoarelor. La acea vreme primeam un simplu teaser foto iar la câteva luni distanță apărea zvonul că lansarea acestui dispozitiv ar fi programată pentru 2020. Totuși, informații sosite astăzi în online par a indica faptul că debutul este mult mai aproape.

Din partea tânărului leaker Ishan Agarwal aflăm că televizorul OnePlus TV este foarte aproape de anunțul său oficial. Va fi un televizor cu tehnologie Smart și pe seama declarațiilor anterioare ale CEO-ului Pete Lau știm că acesta va include un asistent vocal nou dezvoltat special pentru noul dispozitiv.

Se vehiculează că ar fi un televizor destinat utilizatorilor premium, dar cu toate acestea nu va adopta un panou OLED. Există și un teaser misterios proaspăt postat de către OnePlus India pe YouTube, material în care se face succesiunea rapidă printr-o serie de imagini colorate și aluzii la un sistem audio de calitate.

Ar putea fi un produs audio pregătit de OnePlus sau poate chiar acest televizor ce are rezervată o acustică de calitate. Titlul clipului ne promite că se apropie ceva pentru iubitorii de muzică. Așteptăm noi teasere curând! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×