Un nou teaser pentru OnePlus 5 pare să indice faptul că e mai compact decât OnePlus 3T și că are ecran curbat

2.696 ori
<b>Un nou teaser pentru OnePlus 5 pare să indice faptul că e mai compact decât OnePlus 3T și că are ecran curbat</b>Folosind platforma de socializare Twitter, cei de la OnePlus au postat astăzi un nou material teaser pentru smartphone-ul OnePlus 5 a cărui lansare este așteptată pe data de 15 iunie. Telefonul pare a fi mai compact decât actualul OnePlus 3T și totodată

OnePlus 5 continuă să galopeze spre debut şi dacă i-am aflat deja data de lansare (15 iunie), azi descoperim câte ceva despre dimensiunile sale. OnePlus a postat pe Twitter un teaser legat de OnePlus 5, sub forma unei imagini cu OnePlus 3T... la prima vedere.

A fost inclusă în tweet şi întrebarea "What do you 5ee?" şi ideea este aici că umba acestui smartphone de anul trecut e de fapt formatul lui OnePlus 5. Din acest unghi se pare că noul flagship va fi mai mic şi mai compact decât OnePlus 3T. Se merge în această direcţie în 2017, pentru că şi iPhone 8 ar urma teoretic să înghesuie un ecran de 5.8 inch pe un corp potrivit pentru un ecran de 4.7 inch. 

Performanțe similare atinge şi Galaxy S8. O altă teorie este că dacă ne uităm cu atenţie, o să observăm o curbură a marginilor acelei umbre, semn că OnePlus 5 ar putea avea un panou frontal curbat. Până acum scăpările telefonului nu au fost foarte clare şi nu s-au putut pune de acord cu privire la formatul antenei şi nici măcar al camerei duale. Să vină totuşi surpriza de la un ecran curbat pe margini?

Aflăm pe 15 iunie şi între timp sunt sigur că vom mai vedea scăpări.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×