OnePlus înregistrează denumirea de "Warp Charge" în Europa; Alimentare și mai rapidă, sau doar alt nume pentru Dash Charge?

1.691 ori
<b>OnePlus înregistrează denumirea de "Warp Charge" în Europa; Alimentare și mai rapidă, sau doar alt nume pentru Dash Charge?</b>Aflăm astăzi că cei de la OnePlus au înregistrat recent denumirea de Warp Charge, nume ce fie este asociat unei noi tehnologii de încărcare rapidă, fie doar pentru un rebranding al tehnologiei actuale Dash Charge. Nu avem pentru moment detalii

Se pare că o încărcare de tip Dash Charge nu mai este de ajuns pentru OnePlus, care trece la nivelul următor, prin "Warp Charge". Această denumire a fost înregistrată în Europa şi ar putea avea de-a face cu un nou încărcător şi o nouă tehnologie de alimentare rapidă. Acesta e cel mai bun scenariu, pentru că în realitate ar fi doar un alt nume pentru aceeaşi tehnologie Dash.

Deja OnePlus 6 stă excelent la acest capitol, cu o oră şi 8 minute necesare pentru alimentarea full, conform testelor noastre. Nu e totuşi la nivel de ASUS ZenFone 5z încă, care atinge încărcarea 100% în 1 oră şi 3 minute doar. Dash Charge datează de prin 2016, când sosea cu OnePlus 3 şi de atunci chinezii ne tot promit că obţinem o zi de utilizare cu 30 de minute de alimentare.

OnePlus Warp Charge

Scriam mai sus că deşi ne-am dori ca "Warp Charge" să fie o încărcare şi mai rapidă, e de fapt tot "Dash Charge", dar sub alt nume. De ce? Pentru că OnePlus a avut dreptul de autor asupra numelui Dash respins de autorităţile europene, de vreme ce Amazon şi firma Wireless Audio Bragi au contestat drepturile. Aveau deja produse branduite Dash se pare.

Ca atare Dash e pe făraş şi încărcătoarele viitoare vor fi cu Warp Charge, cel puţin în Europa. Interesant de observat că la evenimentul de lansare OnePlus 6 din Londra, oficialii nu au zis nimic de Dash Charge, dar l-au menţionat în India. Trademark-ul pentru “Warp” acoperă atât încărcătoare, cât şi cabluri pentru smartphone, iar aplicaţia este "în examinare" de către autorităţile din UE.

Am putea deduce şi că OnePlus pregăteşte o intrare oficială în Europa cu această ocazie, eventual cu magazine flagship în unele ţări.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×