LG înregistrează denumirea "LG V90" în Mexic, semn că lansările de phablet-uri din această serie vor continua

463 ori
<b>LG înregistrează denumirea "LG V90" în Mexic, semn că lansările de phablet-uri din această serie vor continua</b>Descoperim astăzi faptul că sud-coreenii de la LG Electronics tocmai ce au înregistrat denumirea "LG V90" pe piața din Mexic, o veste ce nu poate decât să ne confirme faptul că firma are de gând să continue cu lansarea de terminale sub această

În vreme ce așteptăm lansarea phablet-ului LG V40, iată că sud-coreenii de la LG Electronics decid să înregistreze o nouă denumire pentru un device din această gamă și anume "LG V90". Trademark-ul a fost obținut în Mexic și la prima vedere ar părea că firma LG vrea să continue cu lansările de terminale din această serie și pe viitor, dar nu este exclusă nici posibilitatea ca un nou phablet să ajungă a fi vândut în Mexic sub acest nume.

LG V90

Momentan avem doar speculații la dispoziție și dacă tot am intrat în acest domeniu al înregistrărilor de trademark-uri, aflați că de curând și Samsung a aplicat pentru o decizie similară, primind drepturile de utilizare pentru multe viitoare modele din seria Galaxy A, de la Galaxy A10, Galaxy A20 și până la Galaxy A90.

Revenind totuși la LG mă gândesc la faptul că sud-coreenii nu vor sări direct la un model LG V90 anul viitor și că în curând vom descoperi și trademark-uri pentru modele precum LG V50, V60, V70 și eventual LG V80. Chiar și așa o soluție mai bună în cazul terminalelor flagship o văd aceea de a păstra denumirea de bază a telefonului și adăugarea la final a anului în care telefonul ajunge pe piață.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×