OnePlus 6T în varianta "Thunder Purple" va debuta și în Europa; Startul vânzărilor se dă pe 15 noiembrie

1.347 ori
<b>OnePlus 6T în varianta "Thunder Purple" va debuta și în Europa; Startul vânzărilor se dă pe 15 noiembrie</b>În urmă cu doar câteva zile am aflat că pe piața din China cei de la OnePlus au oferit la debutul lui OnePlus 6T și o culoare deosebită, nuanță pe care restul lumii nu o puteau achiziționa. Astăzi aflăm că nuanța cea nouă va ajunge până la urmă

La doar câteva zile de la debutul lui OnePlus 6T aveam să aflăm că pe piața din China era prezentată și o variantă de culoare deosebită numită Thunder Purple, nuanță pe care restul utilizatorilor nu o puteau comanda. Se vorbea chiar despre faptul că varianta va rămâne exclusivă în China, dar astăzi la început de săptămână avem o veste bună.

OnePlus 6T

Aflați că modelul pe mov OnePlus 6T va fi disponibil și pe plan european pentru comandă, startul vânzărilor urmând a fi dat peste doar 3 zile, mai precis din 15 noiembrie. Dacă vreți varianta Thunder Purple trebuie să știți că doar configurația cu 8 GB RAM + 128 GB stocare poartă această culoare.

Partea bună este că prețul rămâne neschimbat, ceea ce înseamnă că aveți de plătit 579 euro pentru acest model. Aici puteți găsi un ghid complet de achiziție al lui OnePlus 6T și aflați că la achiziția telefonului de pe oneplus.net, folosind referrer linkul nostru, veți primi cadou un voucher de 20 euro ce poate fi folosit pentru a comanda accesorii pentru noul vostru smartphone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×