OnePlus 7T Pro a scăpat în prezentarea lui OnePlus 7T din septembrie şi nimeni nu l-a observat (până acum)

2.370 ori
<b>OnePlus 7T Pro a scăpat în prezentarea lui OnePlus 7T din septembrie şi nimeni nu l-a observat (până acum)</b>Mulţi au fost surprinşi că la evenimentul OnePlus de la final de septembrie am primit doar un OnePlus 7T, nu şi un model OnePlus 7T Pro. Ei bine, pe acel smartphone îl aşteptăm pe 10 octombrie, când OnePlus are pregătit un eveniment la Londra. Între timp

Mulţi au fost surprinşi că la evenimentul OnePlus de la final de septembrie am primit doar un OnePlus 7T, nu şi un model OnePlus 7T Pro. Ei bine, pe acel smartphone îl aşteptăm pe 10 octombrie, când OnePlus are pregătit un eveniment la Londra. Între timp aflăm că ar fi primit deja un teaser încă de la lansarea lui OnePlus 7T pe care nu l-a văzut nimeni.

OnePlus 7T Pro apărut pe ecranul din sala unde avea loc conferinţa, într-o prezentare video timp de câteva secunde. Îl vedeţi mai sus, într-o captură din acel clip. Un participant ager la eveniment a remarcat momentul şi îl puteţi vedea şi voi la minutul 18:01 din evenimentul OnePlus postat pe YouTube. Ceea ce vedem aici este partea din spate a lui OnePlus 7T Pro, care are o cameră aliniată vertical şi nu sub forma circulară ca 7T.

Vedem că amplasarea de logo, aranjamentul camerelor şi numărul de senzori ar rămâne cam ca la OnePlus 7 Pro. Mai apare totuşi un element oval lângă camera, care e misterios. Ar putea fi un microfon acoperit cu o grilă, un telemetru laser sau un alt senzor care să ajute cameră. Se zvoneşte că ar fi un microfon care să permită zoom audio, cum am văzut pe Galaxy Note 10 recent şi pe telefoanele LG cu ceva vreme în urmă.

OnePlus 7T Pro, îl aşteptăm pe 10 octombrie

OnePlus 7T Pro este aşteptat să debuteze pe 10 octombrie şi a primit deja teasere pe Amazon India. Se va vinde de pe 16 octombrie şi ar trebui să aducă un ecran de 6.67 inch Quad HD+ curbat pe margini şi cu rata de refresh de 90 Hz. Are procesor Snapdragon 855+, 8 sau 12 GB RAM şi 256 GB stocare. Va avea şi încărcare rapidă la 30W, poate mai mult, baterie de 4085 mAh şi sunt curios cu ce va plusa la camera faţă de OnePlus 7 Pro şi 7T. Posibil să vedem şi o ediţie McLaren.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×