OnePlus România cu un pas mai aproape de concretizare; Producătorul chinez şi-a ales şef pe vânzări pentru ţara noastră

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 4.385 ori
<b>OnePlus România cu un pas mai aproape de concretizare; Producătorul chinez şi-a ales şef pe vânzări pentru ţara noastră</b>OnePlus a început să crească semnificativ în ultimul an, intrând în top 5 în multe ţări de pe glob şi uneori prinzând chiar locul întâi. Din ce am înţeles sunt deja în top 5 global în zona de smartphone-uri premium. Ca atare extinderea e următorul pas..

OnePlus a început să crească semnificativ în ultimul an, intrând în top 5 în multe ţări de pe glob şi uneori prinzând chiar locul întâi. Din ce am înţeles sunt deja în top 5 global în zona de smartphone-uri premium. Ca atare extinderea e următorul pas logic şi se pare că şi România e vizată. Indiciile sunt clare, mai ales că am descoperit că există deja un şef pe vânzări angajat pentru OnePlus România.

Din această lună, dl. Alin Jantea este Head of Sales la OnePlus, după cum ne indică profilul său de Linkedin și curioşi din fire, l-am contactat, iar acesta ne-a confirmat că este Head of Sales al OnePlus România.

Care sunt ramificaţiile unei filiale locale? Foarte multe, de la posibilitatea realizării unor magazine fizice, până la un service oficial, plus oferte. Alin Jantea are experiență în domeniu, venind la OnePlus după o perioadă de 4 ani pertecută la Telekom ca „Hardware Manager” și aproape 6 ani petrecuți ca „Head of Product Management” la Germanos.

OnePlus a început să colaboreze inclusiv cu operatori din SUA, precum T-Mobile spre exemplu, lux pe care Huawei spre exemplu nu îl are la ora actuală. Dacă veţi face o căutare pe Google după cuvintele "OnePlus Head of Sales" o să vedeţi poziţii în câteva ţări din Europa, deci e clar că OP merge pe extindere. De altfel există şi o pagină specială aici, cu o listă lungă de joburi care îşi aşteaptă candidaţii.

Pe lista găsim oferte pentru ţări ca India, Olanda, Franţa, UK sau Finlanda. OnePlus era fondată în 2013 şi a ajuns să fie unul dintre producătorii smartphone cu cea mai bine sudată comunitate şi dacă mă întrebaţi pe mine cea mai atractivă si fluidă varianta de Android, OxygenOS. Venirea lor în România nu poate fi decât de bun augur şi aşteptăm şi ofertele speciale şi poate un OnePlus Store cu design cool și de ce nu, OnePlus-uri pe rafturile Orange, Vodafone, Telekom și Digi.

Mulțumim Silviu pentru pont!

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×